Васил Найденов е закъсал жестоко със ставите. Заради силни болки

...
Васил Найденов е закъсал жестоко със ставите. Заради силни болки
Коментари Харесай

Много лоши новини за Васил Найденов!

Васил Найденов е закъсал грубо със ставите. Заради мощни болки в колената именитият естрададжия употребява помощта на бастун. Изпълнителят на „ Адаптация “ е хукнал по доктори, само че става известно, че повода за здравословното му положение е напредналото ЕГН. Кеца е към този момент на 66, написа „ Таблоид “.

От няколко седмици насам съседите на Васил Найденов в столичния квартал „ Младост 4 “ се дивят на гледката да го виждат по какъв начин се придвижва с бастун от входа на жилището си до колата, която го чака. Бастунът на Кеца обаче е повече от изискан и даже инцидентни почитатели биха помислили, че това е прищявка на звездата. Но не би.

Още през февруари естрададжията почнал да усеща болки в колената, които не отминавали нито с банкет на хапчета, нито след неведнъж мазане със специфични кремове. Колената на Васко пукали, щракали, а с всяка последваща крачка болката се увеличавала.

Белята обаче не пристигнала сама. Заради бавното и леко прегърбено вървене Найденов почнал да се оплаква и от кръста си. Тогава той хукнал по ортопеди и експерти, които били безапелационни, че само напредналата му възраст е причина за болките му и оттук нататък той би трябвало да си почива повече.

Легендата обаче не желал и да чува за отмора, защото графикът му с задължения е цялостен до края на годината. Всяка седмица шлагерният реализатор има най-малко по 2 участия в страната, които няма по какъв начин да анулира, а и от тях зависи финансовото му положение. Заради болежките си в краката Кеца е извънредно въздържан на сцената и заобикаля да танцува и обикаля измежду почитателите си както прави по принцип.

Вместо прав и с микрофон в ръка, в по-голямата част от концертите си Васил Найденов е седнал на висок стол, от който извършва частите си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР