Васил Иванов отново лети на крилете на любовта! Популярният разследващ

...
Васил Иванов отново лети на крилете на любовта! Популярният разследващ
Коментари Харесай

Васил Иванов залюби докторка

Васил Иванов още веднъж лети на крилете на любовта! Популярният проверяващ публицист към този момент не крие новата си половинка. От известно време той е привързан с известната докторка Цветелина Спиридонова и двамата към този момент живеят на фамилни начала, научи HotArena.

За новата жена в живота на водещия се заприказва при започване на годината. Слуховете  потеглиха от негова обява във Facebook, от която стана ясно, че той е прясно привързан с незнайна кокона и щастливо разведен със брачната половинка си Деница. Името на тайнствената госпожа се пазела в дълбока загадка цели 6 месеца. За любовните му трепети знаели малко на брой правилни другари, само че мълчали, с цел да не си скапват другарството с напористия публицист.

В началото на юли самият Васил се похвали, че с лекар Цветелина Спиридонова са дружно на море. За първи „ фамилен ” воаяж не избрал обичаната Каварна, където не пропускаше морския сезон, а прилежаща Гърция. Признал, че с докторката се събрали като двойка малкослед имения му ден. Били доста щастливи, не крояли проекти за бъдещето, ами се радвали на всяка минута реципрочност, тъй като работните графици и на двамата били претрупани.

За доктор Спиридонова се знае, че е хирург-ординатор в УМБАЛ „ Царица Йоана ” София, известна като ИСУЛ и основен помощник в Медицински университет София. След гибелта на татко си проф. Стайко Спиридонов поема управлението болница Хигия ”. През ръцете й са минали много ВИП персони. Тя е член и на регионалния щаб за битка с ковид в Пазарджик, въпреки че вирусологията е надалеч от специалността й. Живо се интересува от всички международни изявления на тематика пандемия и по какъв начин може да се оправим с нея. Заела се е с подготовката за разработване на Национален протокол за лекуване на ковид, който да бъде съгласуван с медицинските практики във водещи страни по света и да подкрепи работата на Националния действен щаб. Идеята за начинанието била на премиера Бойко Борисов. Д-р Цветелина Спиридонова имала двама другари, заболели от Ковид-19, което в допълнение я нахъсвало да събира познания по тематиката от всякакви уеб сайтове и да дава препоръки на хора със признаци на смъртоносната болест.

„ Направете си обред за бягство от Ковид действителността. Всеки ден, в един и същи час  останете уединено със себе си и правете нещо което обичате, дано бъде еднотипно. Например – чаша вино с музика. Любима книга. Вана. Дълъг душ, сглобявайте, разглобявайте, редете пъзели. Но всеки ден, в един и същи час го правете. След три дни ще ви е към този момент нужда ”, поучава и в медиите известната лекарка. Според нея човек трябвало да се лишава от дълго висне пред тв приемника. От три до пет часа тишина работили много релаксиращо на душeвността. Разбира се, препоръчвала и първи стъпки за лекуване при признаци на ковид.

Сред най-популярните пациенти на лекарката е залятата преди доста години с киселина  Мария Бонева. Бизнес дамата в никакъв случай не е криела, че е извънредно признателна за възобновяване си на доктор Спиридонова, която освен взела участие в серия от интервенции след драмата, само че оставала след работа на нощни наряди, говорели си другарски и даже хранела с лъжичка Бонева.

Доктор Спиридонова ревностно пази персоналния си живот, само че около Васил Иванов няма по какъв начин той да остане дълго в загадка. Красивата лекарка има дребен сина – Боил . Васил Иванов пък има три деца от три дами. Подписвал е цивилен брак единствено с фармацевтката Деница, от която има щерка Мария. Двамата се развеждат четири лета след бракосъчетанието, а Васил споделя, че някогашната му половинка не била огромна стопанка. Налагало са да я учи да готви, да я кара да чисти – все неща, които не влизали в отговорностите на мъжа.
Майката на сина му Васил също се споделя Деница. Връзката с нея е много краткотрайна и бурна. Въпреки раждането на Васко-младши, проверяващият публицист взема решение да постави точка в връзките и напуща „ фамилното гнездо ”. Причината още веднъж били битовизмите, написа Уикенд.

Първата жена, която журналиста сподели пред медиите, е неговата колежка Цвети от Нова телевизия. Отношенията им се развиваха хармонично, до момента в който български летовници не го спипаха с друга жена на летището в Анталия. След като фотосите се появиха в медиите, връзката се разпадна. Според мълвата, Васко изял крепък кютек с вестник, навит на руло, по главата поради изневярата и си тръгнал скоропостижно с едно сакче от вкъщи си. От любовта с Цвети имат щерка – Яна.

Трите дами на проверяващия публицист съумяха да се обединят преди две години, когато му се наложи да прекара известно време във ВМА. Тогава Васил Иванов бе на косъм от гибелта, лекарите източиха 7 литра течност от черния му дроб, с цел да го върнат към живота, а тестването помирило членовете на многолюдното „ фамилията ”. Как някогашните булки ще одобряват актуалната му любива лекар Спиридонова към този момент не е ясно, само че пък времето ще покаже...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР