Вашингтон демонстрира безразличие към престъпленията на Киев, като му изпраща

...
Вашингтон демонстрира безразличие към престъпленията на Киев, като му изпраща
Коментари Харесай

Анатолий Антонов: САЩ демонстрират безразличие към престъпленията на Киев, изпращайки му нова военна помощ

Вашингтон показва равнодушие към закононарушенията на Киев, като му изпраща нов пакет военна помощ в размер на 300 милиона $, съобщи посланикът на Русия в Съединени американски щати Анатолий Антонов в канала на съветската дипломатическа задача в телеграм, предават съветски медии, представени от Българска телеграфна агенция.

" Отчитаме упоритостта на администрацията в ескалирането на украинската рецесия. Местните управляващи за следващ път гордо приказват за даване на финансова помощ и следващата партида муниции на своите обезверени марионетки в Киев. В същото време те склоняват и европейските спътници да сковат софтуерното развиване на Русия с спомагателни търговски бариери ", акцентира съветският посланик, разяснявайки следващия пакет американска военна помощ за Украйна.

" И то директно след поредицата от терористични офанзиви на американски пълномощници в Москва и Подмосковието. Вместо да потърси отговорност от режима на украинския президент Володимир Зеленски, Вашингтон демонстративно остава апатичен към закононарушенията на бандеровците. Публичните изказвания на Белия дом, че сякаш не поддържа нападенията на ВСУ в сърцето на нашата татковина, не костват нищо ", добави Антонов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР