Вашето семейство вероятно прекарва повече време от всякога сгушено на

...
Вашето семейство вероятно прекарва повече време от всякога сгушено на
Коментари Харесай

Как и колко често трябва да перете дивана си

Вашето семейство евентуално прекарва повече време от всеки път сгушено на дивана, което значи, че може да се нуждае от малко повече разчистване. Поддържането на тази мебел, която постоянно е епицентърът на вашата всекидневна, е значима домакинска работа. Но пък е и много елементарен развой, тъй че не трябва да се притеснявате.
Колко постоянно би трябвало да почиствате дивана си?
 Какво би трябвало да имате поради при избора на нов диван? Какво би трябвало да имате поради при избора на нов диван?
Удобният и моден диван е незаменима част от интериора на всеки хол. Той е обичано място за отмора и релакс, до момента в който четете книга или гл...
Повдигнете възглавницата на дивана и ще останете зашеметени от това какъв брой трохи, натрупвания на косми и прахоляк има под нея. Достатъчно е да прахосмучете два пъти седмично и да въртите възглавниците си, с цел да се износват отмерено. Ако успявате с тази рутина, ще ви се наложи да вършиме надълбоко разчистване единствено един път годишно.

Как да разберете дали диванът ви се нуждае от спомагателни грижи?
Разбира се, можете да разберете образно, посредством допиране и посредством мирис. Ако видите леке, намерете добър препарат за разчистване на дамаски и две микрофибърни кърпи. Винаги би трябвало да тествате вашето средство за премахване на петна върху част от дивана, която не се вижда елементарно – да вземем за пример, част от гърба или в долната част на дивана. В случай, че няма забележими петна, на пипане не е корав и някак „ спластен ”, то значи веднъж-два пъти годишно е премного.
 Люлеещ се диван измежду природата - райско кътче за отмора Люлеещ се диван измежду природата - райско кътче за отмора
Swing Rest е провесен, мек и комфортен диван, основан от френския дизайнер Даниел Поузет. Тази мебел е подобаваща за високи тавани и повече...
Как да се грижите за вашия диван съгласно инструкциите му?
Разбира се, не желаете да рискувате да съсипете дивана си, когато го почиствате, тъй че е значимо да разберете какво в действителност значат инструкциите на тапицерските етикети. Кодът " W " значи, че тапицерията би трябвало да се почиства единствено с почистващ препарат на водна основа. Този вид диван нормално е най-трайният и най-лесен за разчистване. Кодът " S " значи единствено изсъхнал разтворител и няма да реагира добре на вода. А „ S/W “, както към този момент се досещате, разрешава потреблението както на почистващи препарати на водна основа, по този начин и на разтворители за химическо почистване.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР