Варненският тим по хокей на трева Свети Климент привлече бившата

...
Варненският тим по хокей на трева Свети Климент привлече бившата
Коментари Харесай

Варненският хокеен тим Свети Климент привлече бивша националка на Беларус

Варненският отбор по хокей на трева " Свети Климент " притегли някогашната националка на Беларус Екатерина Мигуцкая, научи Moreto.net..

Вратарката стартира подготовка с мъжкия състав и ще го укрепи за идните шампионати от календара на родната федерация.

" Катя е женена за мъж от разбъркан българо-руски брак и ще живеят дружно във Варна. Изпратили сме питане към федерацията на Беларус за документ, с който ще можем да я картотекираме и да укрепи тима в шампионата при мъжете. У нас е позволено дами да се състезават при мъжете, в нашия отбор има и други такива случаи. Мигуцкая не е играла професионално от 8 години, само че формата, която показва в тренировките до момента, е на доста високо равнище. Изключително класен вратар е ", съобщи президентът и треньор на " Свети Климент " Николай Янчев.

Доказателство за равнището на беларуския хокей на трева е, че преди две години тимът е станал европейски първенец при дамите в зала, разясни Янчев.

Той разкри още, че в селекцията за новия шампионат е допустимо да бъдат привлечени и други задгранични имена. Освен това, в клуба са се завърнали шест от опитните състезатели от предходни години, някои от които имат по 15 години хокей зад тила си. Така упоритостите на " Свети Климент " за новото състезание ще са за по-високо класиране от досегашните.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР