Варненският Районен съд призна за виновен 19-годишен младеж от Варна

...
Варненският Районен съд призна за виновен 19-годишен младеж от Варна
Коментари Харесай

1000 лева глоба за 19-годишен без книжка във Варна, решил да избяга от КАТ с БМВ-то си

Варненският Районен съд призна за отговорен 19-годишен юноша от Варна и му наложи 1000 лв. санкция за ръководство на автомобил без право на това и за опит да избяга от инспекция.

19-годишен юноша е засечен от полицейски екип зад кормилото на лек автомобил “БМВ “ вечерта на 19 февруари тази година, в региона на квартал „ Владиславово “. При прекъсване от автопатрул за регулярна инспекция на тази дата, 19-годишният лидер и други двама пасажери в автомобила създали опит да избягат.

Впоследствие те са настигнати и самоличността им открита, като  се оказва, че лидерът е недееспособен и в никакъв случай не му е било издавано удостоверение за ръководство на МПС. В едногодишен период преди сегашния случай той е бил наказван с влезнало в действие наказателно разпореждане, също за шофиране без брошура. Решението на съда предстои на обжалване в 15-дневен период.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 pital (преди 11 секунди) Рейтинг: 470 | Одобрение: 215 Правилно наказване. Да му пристигна малко ум.  Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР