Варненският районeн съд наложи пробация“ за съзнателно ползване на фалшива

...
Варненският районeн съд наложи пробация“ за съзнателно ползване на фалшива
Коментари Харесай

Осъдиха шофьор от Варненско, хванат с фалшива британска книжа

Варненският районeн съд наложи „ пробация “ за умишлено прилагане на подправена шофьорска брошура по английски пример, оповестяват от пресслужбата на институцията за Moreto.net.

 

На 26 юни предходната година полицейски чиновници от Зонално жандармерийско ръководство - Варна спрели за инспекция в село от община Аксаково ръководен от 41-годишния обвиняем автомобил.

Пред тях той умишлено се употребил от неистинен формален документ - удостоверение за ръководство на МПС с годност до 2030 година, издадено на негово име по пример на Кралство Англия. Експертиза открива, че шофьорската брошура не съставлява публично публикуван документ.

41-годишният лидер е осъждан. Пред съда той призна, че умишлено се е употребил от неистинския формален документ, като от него за самото му сформиране не може да се търси наказателна отговорност.

По силата на реализирано сред страните и утвърдено от съда съглашение, му бе наложено наказване „ пробация “ за период от 8 месеца при две наложителни ограничения за осъществяване – регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично и осъществяване на периодически срещи с пробационен чиновник. Съдебният акт е финален.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР