Варненският окръжен съд призна финансова санкция, наложена в Германия на

...
Варненският окръжен съд призна финансова санкция, наложена в Германия на
Коментари Харесай

Джигит от Варненско, шофирал с превишена скорост в Германия, ще плати глобата си у нас

 Варненският областен съд призна финансова глоба, наложена в Германия на 42-годишния Ахмед Х. в размер на 108,50 евро за шофиране с превишена скорост, оповестиха от пресслужбата на съда. 

Делото бе формирано по искане на Централен офис за санкции Шпайер, Германия. Решението на управляващите там е постановено на 25.11.2019г., а е влезнало в действие на 20.12.2019 год.

Ахмед Х. е роден в с. Партизани, само че живее в село Медовец, обл. Варна.

На 27.07.2019 година той бил засечен на автомагистрала в региона на Рамщайн-Майзенбах да кара с 27 км/ч. над оптималната позволена скорост отвън обитаеми места. При позволена скорост от 80 км/ч, Хасан управлявал автомобила със 107 км/ч.

Засегнатото лице не се яви при разглеждането на делото. Неговият бранител изрази мнение, че постъпилото решение следва да бъде прието за осъществяване и санкционираното лице желае да заплати непринудено глобата. 

Варненският областен съд като прегледана делото, не установи съществуване на негативна причина за отвод от признание на непознатия правосъден акт.  

Решението на съда ще бъде изпратено за осъществяване неотложно на органите на Търговско дружество " Национална агенция за приходите – Варна “, като Ахмед Х. следва да заплати санкцията трансформирана в лв. - 212.21 лева. 

Постановеното решение предстои на обжалване пред Апелативен съд - Варна в 7-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР