Варненският апелативен съд отмени първоначалната мярка за неотклонение парична гаранция

...
Варненският апелативен съд отмени първоначалната мярка за неотклонение парична гаранция
Коментари Харесай

Задържаха разследван за разпространение на дрога от Оброчище

Варненският апелативен съд анулира първичната мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 2500 лв. по отношение на Мартин И. от балчишкото село Оброчище. Тя е била избрана с решение на Добричкия областен съд предходната седмица, оповестяват от апелативното съдилище.

Мъжът е разследван по досъдебно произвеждане на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи - Албена за владеене на марихуана, предопределена за продажба. При полицейска интервенция от офиса, нает от Мартин И. в курорта Албена, органите на реда са иззели близо 360 грама марихуана, съхранявана на разнообразни места. Въпреки, че Мартин е шеф на компания и осъществя приходи, съгласно проверяващите той редовно поддържал контакти с престъпно проявени лица. Това събитие стимулира съда за извода, че е действителна заплахата мъжът да са укрие от наказателно гонене.

Независимо от показаните доказателства за здравословните проблеми на обвинения, който има хронично заболяване и поставя грижи за болен родител със 100 % неработоспособност, въззивният съд намира, че съгласно показаната по делото съдебно-медицинска експертиза, Мартин може да се лекува в следствения арест. Колкото до грижите за болния родственик, съдът намира, че няма доказателства, че обвиненият е единственият, който може да поставя грижи за него.

Втората правосъдна инстанция почете митинга на Окръжна прокуратура - Добрич и наложи на обвинения най-тежката мярка за процесуална насила " задържане под стража ". Това определение е дефинитивно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР