Варненските седесари отпразнуваха Христовата възраст на Съюза на демократичните сили

...
Варненските седесари отпразнуваха Христовата възраст на Съюза на демократичните сили
Коментари Харесай

Варненските сеседари отпразнуваха Христовата възраст на СДС

Варненските седесари отпразнуваха Христовата възраст на Съюза на демократичните сили в централата на партията в морската столица.

Днес, 7-ми декември Съюз на демократичните сили празнува 33 години от основаването си. Партията, която очерта пътят на България към Европейския съюз и НАТО чества през днешния ден три десетилетия на политическата сцена.

Поводът събра актива на партията, а в това време сините организираха Областен и Градски съвет, на който се разиска динамичната политическа конюнктура, организационни въпроси и подготовката на партията за идните избори през 2023 година. 

По-рано през днешния ден водачът на сините и заместник-председател на Съюз на демократичните сили поздрави седесарите с днешният специфичен мотив:

" Съюз на демократичните сили постави солидните основи и началото на един дълъг и сложен строеж, мина през голям брой промени, трансформации и трънливи пътища.

Съюз на демократичните сили живее в сърцата на хиляди сини хора, които към момента ревностно пазят очакванията, че някой ден всичко, за което Съюз на демократичните сили е жив, ще пребъде. ", написа на страницата си в обществената мрежа Facebook зам-лидерът на Съюз на демократичните сили.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР