Варненската кетъринг компания Classic Catering Company отбелязва своя 13-годишен рожден

...
Варненската кетъринг компания Classic Catering Company отбелязва своя 13-годишен рожден
Коментари Харесай

Classic Catering Company отбелязва 13 години с 13% намаление на кетъринг във Варна


Варненската кетъринг компания Classic Catering Company отбелязва своя 13-годишен рожден ден с 13% понижение на всички кетъринг оферти до края на април.

Компанията започва своята активност през 2008 година с една цел - да направи специфичните мотиви на своите клиенти още по-приятни и споделени, предоставяйки неудържим .

Освен разнородни хапки, богати плата и домашни десерти, компанията предлага подпомагане в организирането на събития и дава кетъринг съоръжение чартърен. По този метод пести време и средства на своите клиенти! 

 



 

Промо цените на всички кетъринг оферти ще са годни до края на април! 

За 13 години Classic Catering Company става част от хиляди фамилни празници, а по пътя среща невероятни хора, клиенти, сътрудници и сътрудници! Всяка женитба, кръщене, рожден ден или различен специфичен мотив остава благополучен спомен за екипа и апетитен спомен за клиентите на кетъринг компанията. 

Classic Catering Company е желан избор и при организирането на корпоративни събития с . Сред клиентите на компанията са: Dentaprime, Tesy, Caribi Bar, Силвър Стар – Мерцедес България, Варненски свободен университет, АЙКО, Кауфланд, TaxBack, Varna Rental и доста други. 

Екипът споделя, че никое събитие не е прекомерно огромно или малко - на напред във времето е самостоятелният метод към клиента. Това прави допустимо Classic Catering Company да се отличи със своя кулинарен почерк. За разнообразните кетъринг оферти се употребяват висококачествени артикули, а хапките се сервират по автентичен и впечатляващ метод. 

 



 

Осигуряването на свежи кетъринг оферти е приоритет. Затова екипът на Classic Catering Company употребява профилиран превоз.

 

През годините екипът на CCC не стопира да се развива и да внедрява нововъведения в своята активност. В уеб страницата на компанията - , всеки елементарно и бързо може да направи свое кетъринг меню, употребявайки онлайн калкулатор за поръчки.

Компанията дава и авансово направени кетъринг предложения, подобаващи за абитуриентски, сватби, кръщенета и даже детски рожден ден. Менютата са направени с помощта на дългогодишния опит на компанията в сходен вид събития. По този метод клиентът пести време, което може да отдели за планирането на други аспекти от събитието. 

 



 

Специален мотив не е нужен! Дори обядът в офиса може да се трансформира в събитие с Classic Catering Company.

 

Компанията е постоянно подготвена да се приспособява по отношение на мотива! Това подсигурява, че изобретателните хрумвания в никакъв случай не свършват, а от кухнята на Classic Catering Company излизат вкусни кулинарни оферти. Резултатът? Доволни клиенти.

Хората споделят, че 13 е съдбовно число, само че екипът на компанията има вяра, че то бележи началото на позитивна смяна! Затова и вие запазете насладата от споделените мигове като отбележете своите най-специални моменти с вкусните кетъринг оферти на компанията.

Разгледайте цялото кетъринг меню на Classic Catering Company тук - .

За да сте постоянно осведомени за промоциите, последвайте компанията във .
 

*приготвянето и превозването на кетъринг хапките се реализира съгласно всички противоепидемични условия за сигурност

 

*публикация

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР