Варненската гимназия по икономика Иван Богоров“ работи по два проекта,

...
Варненската гимназия по икономика Иван Богоров“ работи по два проекта,
Коментари Харесай

Два проекта по „Еразъм+“ в ПГИ “Иван Богоров“

Варненската гимназия по стопанска система „ Иван Богоров “ работи по два плана, финансирани по програмата на Европейския съюз за обучение, образование, юноша и спорт „ Еразъм+ “. В първия план „ “Практически умения и опит в действителна работна среда –предизвикателство за интернационално съдействие ” на стойност 32 536 евро участваха възпитаници от 11 и 12 клас в специалностите администрация, банково дело, застрахователно и осигурително дело, електронна търговия, икономическо осведомително обезпечаване, оперативно счетоводство. Те организираха на практика занятия в Лондон като част от екипите на организации за недвижими парцели, рекламни организации, уеб дизайн и IT поддръжка, обществени институции.

В края на стажа варненските възпитаници получиха документ от партньорската страна и документ Европас подвижност, както и рекомендации от работодателите, което усилва преимуществата им при кандидатстване за работа на европейския пазар на труда.

Партньор по плана е ADC College, Лондон, Англия - просветителна институция за професионално развиване и езиково рационализиране. Има дълготраен опит в сполучливото създаване и осъществяване на интернационалните стратегии за подвижност. Чрез тясното съдействие с над 200 компании и институции от локалния бизнес, колежът предлага на учениците благоприятни условия да съвместят езиковата процедура в интеркултурна среда и придобиването на познания, умения и опит на действителни работни места.

Вторият план по същата стратегия е „ Обединение на британски език - бизнес-технологии за реализиране на оптимални резултати в образованието на цифровото потомство ” и финансовата поддръжка за него е в размер на 25 550 Той има за цел да интегрира дисциплините британски език – интернационалния език, на който ние желаем нашите възпитаници да поддържат връзка с лекост и наслаждение, Бизнес – в сходство с профила на нашата гимназия, и Информационните технологии.

Осъществява се е в четири обучителни курса - за учители по британски език в професионални гимназии, дейно потребление на технологиите в класната стая, езиков курс за чиновници с управнически функционалности и нови трендове в преподаването на британски език. Обучението бе извършено в две разнообразни организации – Anglolang Academy of English – Скарбъро, Северна Англия, и International House London – Лондон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР