Варненецът Сава Велчев, който загуби най-близките си хора след усложнения

...
Варненецът Сава Велчев, който загуби най-близките си хора след усложнения
Коментари Харесай

Покъртителен обрат с болният от К-19 варненец, който загуби майка и брат заради заразата

Варненецът Сава Велчев, който загуби най-близките си хора след затруднения от ковид, съумя да пребори подлата болест и към този момент си е у дома. Това заяви самият той в профила си във Facebook.

, предходната седмица жителите на морската столица събираха плазма за младия мъж, който за броени дни погреба майка си Росица и по-малкия си брат.

От обявата му излиза наяве, че е съумял да надвие вируса и е бил изписан навръх именния си ден. "Днес ме изписаха от болничното заведение. Чувствам се доста добре. Искам да благодаря на всички другари, познати и непознати, които поддържаха мен и фамилията ми в този сложен за нас миг. ", написа той.

Сава благодари на всички, дарили кръвна плазма, с цел да може да оздравее. "Продължавайте да дарявате. Това оказва помощ за избавяне на човешкия живот ", написа още той.

Варненецът благодари на лекарите, сестрите и санитарите, които се грижели за него, до момента в който се е борил за живота си в УМБАЛ "Св. Марина ".

"Това са хора експерти, които с риск за своя живот оказват помощ за спасяването на толкоз доста хора. Повярвайте другари, до момента в който бях в болничното заведение усещах всяка позитивна мисъл и молитва, която беше отправена за моето здраве. Благодаря Ви още един път. Поклон пред всички Вас. ", написа още Велчев.

Здравейте другари! Благодаря на всички, които през днешния ден се сетиха и се сещат за моя имен ден. Днес ме изписаха от болничното заведение....
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР