Varna24.bg Тихо и обилно, на парцали се сипе първият за тази

...
Varna24.bg
Тихо и обилно, на парцали се сипе първият за тази
Коментари Харесай

Тихо се сипе първият за тази година сняг във Варна

 Varna24.bg Тихо и щедро, на " парцали " се сипе първият за тази година сняг във Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

В най-високите региони на града и към него, като Аксаково, " Владиславово " и " Възраждане ", към този момент побелява. В централните елементи на морската столица снегът е премесен с дъжд и не натрупва.

Според прогнозата на синоптиците от НИМХ-Варна, през днешния ден ще е облачно. В Североизточна България ще вали сняг и ще се образува снежна завивка. В остоналите региони преваляванията ще са от дъжд, по-значителни количества се чакат в по Южното Черноморието и в Югоизточна България. Следобед преваляванията краткотрайно ще отслабнат и спрат, само че през нощта още веднъж ще се засилват.

Ще духа слаб, по Черноморието до сдържан северен вятър, ще продължи да прониква леден въздух и дневните температери ще останат близки до утринните – преобладаващите оптимални ще са сред 1 и 6 градуса, по Южното Черноморие до 8-9, за Варна към 4 градуса. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода 9-10 градуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР