Varna24.bg След въвеждането на новите мерки валят коментари в социалната мрежа,

...
Varna24.bg
След въвеждането на новите мерки валят коментари в социалната мрежа,
Коментари Харесай

Съвет към ресторантьорите: Спрете да вярвате в чудеса! Не търсете решения на парче

 Varna24.bg След въвеждането на новите ограничения валят мнения в обществената мрежа, а митингите се трансфораха в всекидневие.

Varna24.bg попадна на един от тях, на Красимир Стоянов от Велико Търново. Той е оповестен под информацията за актуалните митинги, проведени от ресторантьорите. Споделяме го без редакторска интервенция:

" Спрете да вярвате в чудеса!!! Вижте тези държавни чиновници на какво са се позовали! Потърсете ги, обединете се с тях, сигурно ще се включат и други сектори и по този начин дружно ще реализираме това което желаеме! Спрете с тези проби за антитела, и каквито и да е други нелепости! Разберете го, стопанската система (хората) би трябвало да работи с цел да има кои да влиза в обектите ви и действително да оставя пари в тях! Какъв е смисъла от “клиенти " със документ, които няма да дойдат към този момент по причина не неналичието на документ а на приходи тъй като и те не работят!

Вие като организации, които обединявате доста хора би трябвало да сте наясно,че единствено когато и клиентите ни са задоволително финансово обезпечени (след като са си платили всички към този момент надути цени на консумативите за живот) ще дойдат да оставят пари в заведенията ви!

И апелирам ви, запознаите се с позицията на служителите на реда,има доста неща които да взаимствате от тях, потърсете ги за взаимни митинги против зеления документ като цяло! Не ви е алтернатива отново на парче да се хващате за проби за антитела или каквито и да било изнесени пунктове или всевъзможни други нелепости!

Икономиката е УБИТА и до момента в който отново не се завърти колелото, хората да стартират умерено да си заплащат сметките и с парите които им остават да вървят да се забавляват, пътуват и живеят ще мине време,което вие толкоз елементарно пилеете с “люшкането " ви с тези или тези претенции на парче! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР