Varna24.bg През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно

...
Varna24.bg
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно
Коментари Харесай

Синоптици с притеснителна прогноза за утре

 Varna24.bg През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно и безшумно. По-значителна ниска облачност ще има над източните региони, а до сутринта на доста места по поречията и в котловините ще се образуват мъгли.

Минималните температури ще са от минус 3° тук-там в Западна България до към 9° по Черноморието.

В четвъртък над множеството региони ще бъде слънчево. Преди обяд тук-там в равнинната част от страната ще има ниска облачност или мъгла, по-трайни по поречията.

Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, по-ниски в регионите с трайна мъгла. 

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

Над планините ще бъде слънчево. Преди обяд тук-там в подножията ще има ниска облачност или мъгла. Вятърът ще е слаб от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието ще има краткотрайни понижения на облачността, в доста региони до най-вече слънчево. Облачно ще се задържи над крайните южни региони, където са вероятни и ръмежи.

Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 14-16°. Температурата на морската вода е 15-16°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР