Varna24.bg Много държат тия светофари в Пловдив, не се майтапя! Що

...
Varna24.bg
Много държат тия светофари в Пловдив, не се майтапя! Що
Коментари Харесай

Кобрата се хвана за главата заради светофарите в Пловдив: Много държат, що така?

 Varna24.bg Много държат тия светофари в Пловдив, не се подигравам! Що по този начин - не знам! С тази имитация стартира визитата на Кубрат Пулев в града под тепетата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Пулев гостува на клуб " Полемика “ към Студентския съвет на ВУСИ. Звездата ще се срещне със студенти във Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система и ще дава отговор на въпросите им, като по време на полемиката ще опише за персоналните си и професионални триумфи, както и за бъдещите си проекти.

" За нас е наслаждение да посрещнем във ВУСИ съумял човек от толкоз висок сан, който ще може да показа скъп опит с нас и да ни стимулира още повече да преследваме фантазиите си и да реализираме задачите си “, разяснява ръководителят на Студентския съвет към ВУСИ Мартин Тунов.

" Смятаме за собствен дълг да поддържаме студентите в реализирането на концепциите им и отвън рамките на университетските им отговорности. В рамките на клуб " Полемика “ се организират стойностни диалози по публично значими тематики и идната среща диалог с Кубрат Пулев не прави изключение “, показа президентът на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов.

На срещата диалог с боксьора могат да участват и още представители на пловдивската общност и района.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР