Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати гневен коментар относно грозната картина, която

...
Varna24.bg
Читател на Varna24.bg изпрати гневен коментар относно грозната картина, която
Коментари Харесай

Читател на Varna24.bg: Докога тази кочина ще грози центъра на Варна?

 Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати ядосан коментар по отношение на грозната картина, която оставиха протестиращите в градинката до Община Варна. Публикуваме позицията на варненеца без редакторска интервенция:

" Уважаема редакция, желая да изразя възмущението си от обстоятелството, че месеци след " трагичните “ събития на митинги и протести, циркове и постановки във Варна, които сякаш трябваше да ни донесат смяната, шепа хора освен опънаха нервите на варненци като блокираха кръстовища и спаха по палатките, само че и оставиха кочината след себе си, която по-скоро символизира и кочината в Народното събрание, която настана след всички тези събития.

Всички тези напъни, които щяха да са куриозни, в случай че не бяха трагични, в този момент ни пращат за трети път на избори. Няма да върша някакви разбори и дисекции на политическата обстановка, като естествен жител желая просто децата ми да се разхождат по чисти улици и площади и да не се постанова да изяснявам всеки ден за какво още този бордей от палатки с неразбираеми послания по него стои в непосредствена непосредственост до институция като Община Варна.

Противоречиви послания оплюват някогашни и сегашни политици, а към целия " мармалад “ се включи и психото, което се бори със сатаната и вижда намесата му във всичко, в това число и имунизациите. Всеки вманиачен с номера си, както се споделя. Но град с искания за морска столица не може да си разреши сходна картинка, по тази причина приканват виновните контролни институции да вземат ограничения за разчистването на зоната преди да е почнал дейния листопад и значителни дъждове, които ще трансфорат купчината от оръфани палатки и плакати в същинска кочина, а ние би трябвало да се спъваме в нея “, гласи коментарът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР