Varna24.bg Въпреки огромните усилия, положени от страна на репортер на

...
Varna24.bg Въпреки огромните усилия, положени от страна на репортер на
Коментари Харесай

Въпреки усилията на Varna24.bg: Шокираща развръзка на личната драма с бившия полицай

 Varna24.bg Въпреки големите старания, положени от страна на кореспондент на Varna24.bg да върне вярата и вярата на мъжа, споделил своята персонална драма за медията ни в опит да му бъде повлияно да не подхваща каквито и да и да било фрапантни дейности, развръзката се оказа шокираща за екипа на медията ни.

В началото на предходната седмица някогашният служител на реда Веселин Димитров описа своята истина за сполетелите го събития. Мъжът беше обезверен, показа, че се усеща извънредно отчаян и наскърбен, че не може да се храни, да спи и че животът за него към този момент няма смисъл. Целта на споделеното съгласно него бе да защищити други хора от сходна обстановка. В следващ диалог с молба да не бъде популяризирана информацията, той показа, че в отчаянието си даже е подготвен да посегне на живота си. След поредност от диалози, направихме всичко по силите си да му повлияем да изгони сходни натрапчиви мисли от главата си. Димитров показа, че е наясно, че до 10 дни би трябвало да напусне жилището, благосъстоятелност на дамата, с която е съжителствал, само че е подхванал ограничения посредством юрист да предяви искания към направените усъвършенствания в него.

В последният диалог с кореспондент на медията ни, през вчерашния ден, Димитров показа единствено, че има предпочитание час по-скоро да продаде къщата си край Варна, с цел да устрои живота си оттук насетне. Според него целенасочените офанзиви против него имали в дъното само и единствено материални измерения, с цел да може дамата, с която е съжителствал да получи жилището си, в което той към момента живееше. Настояваше обаче да публикуваме материал, в който да зададем въпрос към спътницата му, дали тя и синът й са удовлетворени от развоя на събитията. Обяснихме, че по-важното в тази ситуация, е че след дадената публичност, е получил съпричастност от други хора, попаднали в неговата обстановка и морална поддръжка.

По никакъв метод мъжът не даде да се разбере, че е податлив на сходни фрапиращи дейности, довели до гибелта на двама почтени съседи и провали за 18 индивида, живеещи във входа, измежду които и деца.

Varna24.bg се свърза с близки на мъжа, които са в потрес от случилото се, само че не пожелаха да разясняват нищо повече на този стадий.

Димитров е разгласен за търсене, телефонът му е изключен. 

Днес на мястото на гърмежа бяха окръжният прокурор Красимир Конов, кметът на Варна Иван Портних, районният кмет Николай Костадинов и шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Варна комисар Данаил Пашов. 

Припомняме, че съгласно формалната информация в резултат на гърмежа и последвалия пожар има двама загинали и 18 изведени в токсикологията, измежду тях и три деца. Тепърва ще се обясняват причинете за гърмежа, само че по непотвърдена информация не се касае за гърмеж на газова бутилка, сподели прокурор Конов.

Кметът на Варна Иван Портних изясни, че има подготвеност за настаняване на засегнатите жители от прилежащите жилища. Предстои правене на градивна експертиза на постройката и определяне на вредите, след което ще бъдат взети ограничения за укрепването на входа. 

Комисар Пашов посочи, че в болница все още са 4 дами и три деца. Той удостовери, че Димитров е някогашен чиновник на полицията. В момента се търси и дамата, с която Димитров е съжителствал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР