Varna24.bg Ваксинирах се, защото миналата година бях болен, на кислород, баща

...
Varna24.bg
Ваксинирах се, защото миналата година бях болен, на кислород, баща
Коментари Харесай

Преди ваксината: Много хора ще ме заплюят, но не желая да изживея още веднъж този ад

 Varna24.bg " Ваксинирах се, тъй като предходната година бях болен, на О2, татко ми умря от коронавирус и майка ми щеше да си замине ". Това описа пред камерата на Plovdiv24.bg Янко Апостолов, пристигнал пред РЗИ през вчерашния ден за имунизация във времето, когато някои проведоха митинг против зелените документи и имунизацията.

" Искам да кажа на всички политици и ръководещи, че те не осигуриха нито места, нито съответно лекуване. Баща ми го върнаха от пет лечебни заведения и не го одобриха. Накрая умря в колата за спешна помощ, тъй като се забавиха. Плаче ми се! Днес пристигнах да се имунизирам. Бях решил от дълго време. Призовавам всички да се имунизират! Знам,че доста ще ме заплюят, само че аз не искам да изживея още един път този пъкъл! Не желая и други хора да го изживеят! Защото доста хора ще заплатят с живота си! Съжалявам, че го споделям! ", добави Апостолов.

Според младия мъж ограниченията у нас нито са навременни, нито са задоволителни. Има 1300 свободни кревати в лечебните заведения на 600-хилядно население на региона.

" Нека да тръгнем по лечебните заведения и да забележим какъв брой кревати има в този момент “, прикани Апостолов. " Нека да забележим и по какъв начин ги лекуват болните! Аз особено нямам забележки от болничното заведение, където съм бил, надлежно и татко ми. Но си припомням, че първоначално без  PCR проби не вземаха заболели за лекуване. И татко ми първоначално не го взеха поради това. И го върнаха. На множеството лекари въобще не им пука дали ще живеете, или не. Така, че изборът е ваш! Аз споделям да се ваксинирате! Защото всичко се повтаря от предходната година ", сподели още мъжът.

Янко Апостолов уточни, че към този момент е подал сигнал в прокуратурата за случая с татко му, който е бил разкарван в пет лечебни заведения и най-после е умрял в колата за спешна помощ на път за мястото, където да го интубират, само че към този момент няма никакво развиване.

" Затова изборът е ваш, вие си решавате ", прикани още един път Апостолов и още веднъж повтори, че се е ваксинирал, тъй като не желае да изживее отново този пъкъл. " На 5 метра се задушавах, падах, нямах  въздух “, сподели още Янко Апостолов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР