Varna24.bg.След това младежите на висок глас, напълно необезпокоявано започнаха да

...
Varna24.bg.След това младежите на висок глас, напълно необезпокоявано започнаха да
Коментари Харесай

Девойка в автобус: Яд ме е, че дилърът ми вече не пласира, всички бутат на аванта, за да те зарибят

Varna24.bg .

След това младежите на всеослушание, изцяло необезпокоявано започнаха да си споделят кой по кое време и по какъв начин се е " размазал “ с марихуана в последните дни.

" Яд ме е, че дилърът ми, който най-харесвам, към този момент не пласира. Иначе не е проблем, тъй като на всички места можеш да си вземеш към този момент петица, десятка, а два грама ти ги бутат облага, ей по този начин. То към този момент всички бутат облага, с цел да те зарибят “, беше единствено част от откровеното излияние на момичето.

Оказва се, че употребата на марихуана е освен всеобщо събитие, само че и младежите не виждат никаква заплаха в " напушването “. 

Още по-опасни от обикновената трева обаче се оказват синтетичните опиати, или дизайнерската дрога, която се пласира без проблем в учебно заведение, на улицата и в заведенията.

Припомняме обаче, че съгласно доктор Снежана Златева, шеф на клиниката по токсикология към ВМА Варна, в използването на дизайнерска дрога може да има съдбовни последици за младежите и може да бъде убийствена, защото в нея се съдържа " букет “ от доста съставки, които водят од шизофрения и нанасят необратими провали върху бъбреците, сърдечната и нервна система.

Тази дрога обаче се пласира без проблем на всички места и е на достъпна цена, тъй че доста младежи протягат ръка към " радостните “ кристали без да се замислят.

Впечатление прави също, че в последните години учениците не изпитват и грам терзание, до момента в който пушат или пият бира директно до оградата на образователните заведения, без да се крият или тормозят.

                                                                         
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР