Varna24.bg Читател на Varna24.bg сподели, че въпреки въвеждането на синята

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg сподели, че въпреки въвеждането на синята
Коментари Харесай

Читател на Varna24.bg: Въпреки синята зона хаосът с паркирането продължава

Varna24.bg Читател на Varna24.bg показа, че макар въвеждането на " синята зона " в центъра на Варна, хаосът с паркирането продължава. Той е изпратил и фотоси в поддръжка на своето умозаключение. Ето и коментарът му:

" Направих през вчерашния ден разходка по синя зона с фотоапарат. За страдание нищо не се промени в тази зона, както постоянно цялостен безпорядък с паркирането, не видях нито един фиш или чиновник на " синя зона ". Това, което споделиха неотдавна от Община Варна беше: " Това, което действително се трансформира от 11 юли е, че всички извършители на разпоредбите за паркиране в центъра ще бъдат глобявани. Това са тези, които стопират на тротоари, пешеходни пътеки, както и отвън обрисуваните платени паркоместа. "

Искам да припомня, че е доста значимо да има непоколебим надзор в тази зона, другояче ще бъде неуместна обстановка, когато да бъдеш извършител ще е по-изгодно, в сравнение с да паркираш вярно и плащаш, по този начин хаосът с паркиране единствено ще се усили.

Надявам се всичко това да са временни проблеми и да се сътвори добър ред с паркирането. Следващата седмица съм решен още веднъж да обиколя улиците в центъра, с цел да видя има ли някаква смяна ", написа нашият четец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР