Varna24.bg Ако всички обединим усилията си за доброто развитие на

...
Varna24.bg Ако всички обединим усилията си за доброто развитие на
Коментари Харесай

Кметът: Пожелавам добро развитие на Варна, ако всички се обединим, ще го постигнем!

Varna24.bg Ако всички обединим напъните си за положителното развиване на Варна, ще го реализираме. Това в резюме съобщи кметът на Варна Иван Портних във връзка празника на града, съобщи кореспондент на Varna24.bg . Ето и думите му след тържествения обред по отбелязване на 15 август - Успение Богородично и празник на Варна:

" Честит празник на Варна, на всички варненци и на всички, които честват своя имен ден! Пожелавам здраве, благополучие, благоденствие, спокойни дни и положително развиване на града ни. Вярвам, че когато всички се сплотяваме в напъните си за това, сигурно ще го реализираме “, съобщи кметът.

" На един от най-големите християнски празници – Успение на Пресвета Богородица – закрилница на фамилията и настойничка на майчинството, дано си пожелаем здраве и благоденствие. Нека денят на Голяма Богородица ни сплоти и ни направи по-добри. Нека мисълта за Варна, освен през днешния ден, само че и на следващия ден, е като за личен дом – с грижа и обич. А с цел да сме сполучливи, е значимо да сме единни. И да търсим общи решения. Защото Варна сме всички ние. Всички, които посредством делата си дефинираме образа и бъдещето на нашия град. Всички, които обичаме Варна и сме избрали тя да бъде градът, в който децата ни да порастват, мечтаят, съумяват. В днешния празничен ден честити да са и именниците! Да се радват на доста здраве и топлота. Светъл празник! ", написа пък на профилът си в обществената мрежа председателя на Общинския съвет Тодор Балабанов. 

Програмата за празника на Варна продължава с още събития. В 19 ч. на сцена " Раковина " следват занимателни минути с Богдан Томов. За феновете на националната музика от 17,30 ч., също на сцена " Раковина “, ще свири гайдарският оркестър " Диньо Маринов “ при НЧ " Васил Левски 1945 “. От 20 ч. е обичайният концерт на пл. " Независимост ", със солисти и оркестър на Държавната опера, под диригентството на Мартин Пантелеев.

В 20 ч. в Летния спектакъл ще стартира празничен концерт на Михаил и Кристина Белчеви и фолклорните ансамбли " Варна “ и " Тракия “ – Пловдив. 

21 е началният час на концерта в свободната зона на пристанището. В него ще се включат музикалното поп дуо " Моранди “ от Румъния, Славин Славчев и групата Julian’s Laughter, Атанас Колев, Папи Ханс, Виктория Георгиева, 100 Кила, Дийп зон прожект /Deep Zone Project/ и Орлин Павлов. Около 23,20 ч. ще стартират празничните илюминации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР