Варна. Зам.-министърът на културата Румен Димитров посрещна първокласниците в НУИ

...
Варна. Зам.-министърът на културата Румен Димитров посрещна първокласниците в НУИ
Коментари Харесай

Зам.-министърът на културата Румен Димитров посрещна първокласниците в НУИ Добри Христов - Варна и разговаря с учители и родители

Варна. Зам.-министърът на културата Румен Димитров посрещна първокласниците в НУИ „ Добри Христов “ – Варна и беседва с учители и родители от Обществения съвет. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на културата . Днес публично стартира образователната година в учебното заведение след приключването на ремонтните дейости в постройката. Зам.-министър Димитров се извини на родителите за забавянето на първия образователен ден. „ Всичко се прави в името на децата. Тези млади гении са бъдещето на българската просвета “, сподели той и пожела на добър час на учениците.
По-късно зам.-министърът, шефът на дирекция „ Сценични изкуства и художествено обучение “ Елиянка Михайлова и шефът на учебното заведение Христо Дипчиков дадоха отговор на въпроси на преподаватели и представители на Обществения съвет. Учители и родители питаха за детайлности към осъществения ремонт, за образователните стратегии, а доста от тях благодариха за смяната и за опцията децата да учат и творят в актуализирани класни стаи и ателиета. Децата към този момент ще разполагат и с нови музикални принадлежности и звукозаписна техника.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР