Варна. В града ще се състои най-мащабна високотехнологична конференция в

...
Варна. В града ще се състои най-мащабна високотехнологична конференция в
Коментари Харесай

Варна: В града ще се състои най-мащабна високотехнологична конференция в Европа

Варна. В града ще се състои най-мащабна високотехнологична конференция в Европа. Това оповестиха уредниците на конференцията. Innowave Summit 2019 ще се организира за поредна година във Варна на 18 и 19 октомври в Двореца на културата и спорта. Мащабната конференция ще събере в морската ни столица международни марки като Apple, Фейсбук, Гугъл, Amazon, eBay, Trip Advisor, Booking, CNN, Alibaba.com, както и фондове за рисков капитал от 3 континента, с капиталово портфолио от над 100 милиона USD.
„ Тази година сме подготвили нещо още по-вълнуващо! Всички гости ще имат опция да гледат изключителни лектори, които в никакъв случай не са стъпвали в България. Беше сложна задача да убедим имена като Сед Симоув и Дрейтън Бърд „ Бащата на маркетинга “ да се включат, само че съм сигурен, че всички старания си костват. Нашата съществена задача е всяка година да надграждаме, по тази причина Innowave Summit през 2019-та ще бъде най-атрактивното издание до този миг “ – споделя Димитър Василев от Български Бизнес Форуми, съорганизатор на събитието.
Съветникът на Доналд Тръмп - младши, по потребителско обслужване, е измежду топ лекторите, които ще вземат участие в конференцията. Официален посетител на Innowave Summit 2019 ще бъде също и европейският комисар по нововъведения и юноша Мария Габриел.
Сред най-атрактивните лектори в конференцията са имена като Джоана Райли, част от интернационалния подготвителен лагер на ФБР, сегашен изпълнителен шеф на Censia - система за разузнаване, която употребява изкуствен интелект, с цел да даде предварителна информация за най-търсените експерти на пазара на труда. Райли е измежду стотте най-високо оценени дами в софтуерния бранш. Носител е на наградата на Калифорнийския съвет по етническо многообразие - „ Най-влиятелна жена “. Впечатление прави и името на доктор Кевин Фрайбърг - част от Топ 30 на " Най-великите мозъци в областта на ръководенето ". Сред лектори на конференцията са още Джина Лондон, водещ в CNN, Лукаш Железни - водещ английски инфлуенсър, Луиз Макдонъл - един от най-успешните Фейсбук маркетинг блогъри в света, Джонатан Биксби - канадски вложител и мултимилионер, както и редица други.
Екипът на Innowave Summit 2019 дава обещание доста изненади по време на целия конгрес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР