Варна. Разумът отново надделя, отново всеки един от лидерите на

...
Варна. Разумът отново надделя, отново всеки един от лидерите на
Коментари Харесай

Димитър Карбов, „Българските патриоти“: България има нужда от промяна, България има нужда от патриотизъм

Варна. Разумът още веднъж надви, още веднъж всеки един от водачите на патриотичните партии преодоля своето его и показахме модел, който стартира да наддига въодушевлението измежду своите съидейници и симпатизанти. Това съобщи претендентът за депутат от листата на Коалиция „ Българските патриоти “ в 3-ти МИР – Варна Димитър Карбов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Карбов уточни, че не инцидентно организация „ Медиана “ е дала резултат от 5,1%.

„ Анализи сочат, че доверието към тази коалиция пораства с всеки минал ден.
Не е инцидентно и това което се случва тук във Варна, тъй като аз постоянно съм казвал че патриотизмът потегля от морето. Ние чакаме висок родолюбив избор, който да отвее всички тези ЛГБТ и всякакви други течения.

България има потребност от смяна, България има потребност от национализъм, България има потребност от посланичество на всички стотици хиляди българи, които на последните избори останаха разочаровани за това, че нямат свои представители в бъларския парламент.
И виждате какво се случи, потеглиха по делегации да вървят в Турция, даде се опцията да бъдат разкривани спомагателни изборни секции, с които да дефинират ориста ни - нашата и тази на нашите деца.

Ще видите, какъв брой гласове ще дойдат от Турция, което е огромен проблем за нашето общество.
Чест прави на българските патриоти, в 44-то Народно заседание, които съумяха да лимитират секциите в Турция и най-много да ги редуцират в подобен тип, който да не съставлява опасност.
В момента е безсмислено и да разясняваме дали те изобщо би трябвало да имат изборни права в България.

Така или другояче, занапред следва избирането и конструирането на Народното събрание, а аз поисквам нашата парламентарна група да бъде с по-голяма тежест и да имаме повече мандати “, сподели още Димитър Карбов.
Той съобщи, че главната цел, която би трябвало да си слагат всички претенденти за народни представители е да беседват с техните другари и близки и с хората, с цел да ги стимулират да гласоподават.

„ Разбира се, дано да гласоподават с бюлетина номер 16, която е нашата бюлетина, с цел да имаме един мощен родолюбив тим, който да отстоява българския народен интерес, по този начин както постоянно сме го правили.

Ние сме мощния родолюбив тим, зареден с желанието за смяна “, сподели в умозаключение Димитър Карбов, претендент за депутат от листата на Коалиция „ Българските патриоти “ във Варна.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР