Варна. Откривателят и мениджър на номинираната за Оскар“ Мария Бакалова

...
Варна. Откривателят и мениджър на номинираната за Оскар“ Мария Бакалова
Коментари Харесай

Актьорът Юлиян Костов ще плува в 1000 х 1000 във Варна на 31 юли

Варна. Откривателят и управител на номинираната за „ Оскар “ Мария Бакалова - артистът Юлиан Костов, ще плува в 5-ото издание на атрактивното преплуване 1000 х 1000, показа самият той пред . Варненецът, който прави сполучлива кариера като артист в Меката на киното – Холивуд, ще се върне от Америка особено за плувния празник.

Спортният конгрес е на 31 юли, събота на Южния плаж във Варна, с изключителното подпомагане на концесионера на плажната линия „ Лазурен бряг 91 “. Идеята за атрактивното преплуване е на Филип Ромбаут, ръководител на Управителния съвет на плувния първенец на България ПСК „ Черно море ” и изпълнителен шеф на „ Агрополихим ”. През годините 1000 х 1000 се радва на необикновено огромен интерес.

Идеята е 1000 души да преплуват 1000 м във вътрешността в морето. И това лято удоволствието ще изпитат доста фамилии с деца, както и запалянковци от цяла България и чужбина.
Интересът на звездния артист Юлиан Костов към плуването не е инцидентен. Той е роден и е израснал във Варна. И е професионален плувец, чиято спортната кариера мина в ПСК „ Черно море “.

Киновеличието реализира доста триумфи в компанията на сегашния основен треньор на клуба Никола Петров и зам.-председателя на УС на „ Черно море “ – Миролюб Адамов. И тримата – желязна сплав за първенци. Костов е първенец на България в най-коронованата дисциплинираност 100 м свободен жанр, а през днешния ден към този момент е артист със международни триумфи.

Организатори на всеобщото преплуване 1000 х 1000 са Военноморски сили на Република България, община Варна и плувният първенец ПСК „ Черно море ”. И това лято основателите на събитието дават обещание атрактивни дарове за участниците, които ще бъдат разпределени посредством лотария.
Освен премиите, обезпечени обичайно от Община Варна, ще има и доста изненади от годишния спонсор Lucky Hunt.

За втора поредна година Детски ъгъл – Варна ще зарадва малчуганите с карти за обичаните им атракции. Cherry By Mary е подготвила ваучери за бутикови торти с неудържим усет, а веригата заведения за хранене „ Старият чинар “ обезпечава вечери с подбрани кулинарни специалитети.
Миналата година над 200 души, омагьосани от плуването, се стекоха на Южния плаж, с цел да си подарят незабравими страсти в плувния празник 1000 х 1000.

За сигурността на плувците по трасето се грижи Военноморски сили, а за реда и дисциплината по време на цялото събитие спомагат екипите на Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР