Варна. Любими кино заглавия ще бъде показвани напълно безплатно от

...
Варна. Любими кино заглавия ще бъде показвани напълно безплатно от
Коментари Харесай

Лятно кино край Морето“ започва от днес във Варна

Варна. Любими кино заглавия ще бъде показвани изцяло гратис от през днешния ден в новооткрития Varna Street Food Park на Трета буна във Варна, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Варна . Откритите летни прожекции край морето ще се организират всеки вторник, сряда и четвъртък, а програмата стартира стремително още през днешния ден с съветската комедия „ Кухня: Последната борба “. Сряда е отдадена на испанския музикален филм „ Хота на Саура: Отвъд фламенкото “, а в четвъртък посетителите на първия по рода си парк ще гледат един от шедьоврите на италианското кино в последните години „ Перфектни непознати “.

Прожекциите са от 22:00ч. и ще се организират всяка седмица по същото време и на същото място до края на лятото. Списъкът със заглавия е дълъг, като уредниците са подготвили най-хубавото от европейското кино през последните години.

Инициативата за кино под звездите е единствено дребна част от концепцията на Varna Street Food Park, който предлага на едно място друга и вкусна храна, приготвена на място от известни готвачи, открит бар с атрактивни питиета, лятна сцена за музика онлайн и комедийни представления.

Varna Street Food Park се намира на Крайбрежната алея, до трета буна и работи всеки ден от 10.00 до 24.00 часа.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР