Варна. Имаме Военноморски флот, който се справя с поставените задачи

...
Варна. Имаме Военноморски флот, който се справя с поставените задачи
Коментари Харесай

Премиерът Стефан Янев: Курсантите-випускници от ВМС да помнят, че са защитници на Родината – това е дълг и чест

Варна. „ Имаме Военноморски флот, който се оправя с поставените задания и е една добра основа и един добър контейнер за фрагменти за доста специалности и компании в морския бизнес в Република България. Адмирации! “. Това съобщи министър-председателят Стефан Янев, който бе посетител на церемониален обред по заграбване на първо офицерско звание на курсантите от Випуск 2021 „ Георги Стойков Раковски “ на Висшето военноморското учебно заведение „ Н. Й. Вапцаров “, оповестиха от държавна осведомителна работа .

17 випускници получиха своите лейтенантски пагони след сполучливо довеждане докрай на компетентност „ Организация и ръководство на военни формирования на тактическо равнище “ в специализациите „ Корабоводене за Военноморски сили “, „ Военноморски информационни и радиотехнически системи “ и „ Корабни машини и механизми за Военноморски сили “. По този мотив министър председателят Янев акцентира, че желанието на тези младежи е да допринесат за развиването и бъдещето на Военноморските сили.
В речта си по време на военния обред министър-председателят пожела на випускниците да запазят устрема си за самоусъвършенстване, за развиване на това, което са научили във военното учебно заведение и това, което ще им е належащо в бъдещата активност във Военноморските сили. Премиерът изрази признателност към преподавателите и командирите, които са научили младежите на блян към познание, на блян към насърчаване на нови визии. Янев насочи благопожелание към младите офицери да бъдат оптимално потребни в тежката им и виновна специалност и да бъдат съответни на оръжейните платформи, които предстоят да бъдат въведени във въоръжените сили.

„ Бъдете устремени, запазете своя жар! Помнете, че името „ бранител на Родината “ не е инцидентно! Вашата активност в границите на Военноморските сили е значима освен за отбраната на Отечеството, само че и за развиването на целия военноморски бранш на Република България “, приключи речта си министър-председателят към випускниците.

По отношение на развиването на пандемията министър председателят Стефан Янев съобщи пред публицисти във Варна, че тези процеси би трябвало да бъдат ръководени от Министерството от опазването на здравето и експертите. „ Моят апел е да демонстрират задоволителна еластичност, тъй че каквито и да са ограниченията, оптимално да не пречат на бизнеса и на естествения живот на хората “, съобщи министър-председателят. Премиерът посочи, че е нужно да се откри нужният баланс сред грижата за здравето и ограниченията за битка с ковид.

В отговор на медиен въпрос за опцията още веднъж да оглави служебно държавно управление Стефан Янев посочи: „ Нека не разясняваме хипотези, които предстоят да се вземат решение в идващите няколко седмици “. Министър-председателят акцентира, че партиите имат задоволително време да проведат диалози и да преценяват какво е належащо за сформиране на устойчиво държавно управление.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР