Варна. Днес във Варна официално бе открит паметника на загиналия

...
Варна. Днес във Варна официално бе открит паметника на загиналия
Коментари Харесай

Днес във Варна официално бе открит паметника на загиналия моторист

Варна. Днес във Варна публично бе открит паметника на починалия моторист " В името на живота и полет към безкрая ", съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Монументът се се намира на панорамната площадка сред кварталите " Аспарухово " и " Галата ".

На събитието участваха стотици мотористи от цялата страна, както и публични посетители измежду които – кметът на града Иван Портних, кметът на регион „ Аспарухово “ Ивайло Маринов, Областния шеф на Варна Марио Смърков и други.

„ Нека този паметник ни припомня какъв брой е нежен на пътя човешкият живот. За виновното държание, което всички ние би трябвало да имаме, без значение от това дали сме на мотор или в автомобил. Да се пазим един различен. Да пазим своя живот и този на всички останали. Да помним, че единствено момент нехайство може да докара до необратими последствия. Да караме рационално, с цел да се прибираме живи и здрави при фамилиите си.

Нека се помолим дружно да няма повече жертви по пътищата. И дано този паметник да е осветлен постоянно в бяло “, сподели по районният кмет на „ Аспарухово “ Ивайло Маринов.

Монументът бе осветлен от отец Добромир от храм " Свети цар Борис ".

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР