Върховният съд на САЩ отхвърли последната жалба на бившия президент

...
Върховният съд на САЩ отхвърли последната жалба на бившия президент
Коментари Харесай

САЩ: Върховният съд отхвърли и последната изборна жалба на Тръмп

Върховният съд на Съединени американски щати отхвърли последната тъжба на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за президентските избори през ноември, заяви Ройтерс.
Апелацията се отнасяше до където Тръмп получи към 20 000 гласа по-малко от своя противник Джо Байдън. Съдиите отхвърлиха настояването му без спомагателни пояснения.
 Проучване: 40% от американците към момента не поддържат политиката на Байдън Проучване: 40% от американците към момента не поддържат политиката на Байдън
Дейността на американския президент Джо Байдън се поддържат от 60% от американците, а останалите 40% не я утвърждават. Това са резултатит...
По-рано Тръмп забрани на републиканците да събират средства, употребявайки неговото име.
На извършените на 3 ноември в Съединени американски щати президентски избори кандидатът за поста от демократическата партия Джо Байдън победи тогавашния държавен глава Доналд Тръмп.
Той завоюва повече гласове и измежду изборните делегати, и като безспорен брой на гласувалите с неговата бюлетина. Тръмп, обаче, и оспори резултатите от вота с няколко правосъдни тъжби, останали без следствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР