Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей заяви, че Израел

...
Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей заяви, че Израел
Коментари Харесай

Хаменей: Израел няма да оцелее и ще бъде елиминиран


Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменей съобщи, че Израел няма да оцелее и ще бъде " отстранен ", оповестява " Йерусалим поуст ". " Бих желал да подчертая мащаба на нещастието от окупацията на Палестина и образуването на ционисткия израстък в тази страна . Сред закононарушенията против човечеството напоследък няма закононарушение, което да се равнява на това закононарушение във връзка с обсега и тежестта... Бог желае, ционисткият режим да срещне още повече проблеми в бъдеще ", изяснява той.

" Днес " непобедимата " ционистка войска е принудена да отстъпи против съпротивата на хората в Ливан и Газа... Палестина не е нещо, което мюсюлманските народи разрешават да потъне в давност . Основните сътрудници на пагубното основаване на Израел са западните държавни управления. Съгласили се с еврейски плутократи, Англия приготви небивалица, наречена ционизъм. След Втората международна война те злоупотребяват с проблемите на страните в района. "
 Палестина се отдръпва от съглашения с Израел и Съединени американски щати
Палестина се отдръпва от съглашения с Израел и Съединени американски щати

Заради проектите за анексия на Западния бряг

То добави, че " главната цел на притежателите на западни и еврейски корпорации посредством изфабрикуването на ционисткия режим и този раков израстък е да се построи цитадела за въздействие и доминиране на Западна Азия . И по този начин, те оборудваха подправения, окупиращ режим с всички типове военни и невоенни принадлежности, даже нуклеарни оръжия ".

Хаменей разяснява, че " за жалост, след първичните си битки за опозиция, някои от които са похвални, по-голямата част от арабските държавни управления последователно се поддават . Особено след присъединяване на Съединени американски щати те не помниха своите човешки, ислямски и политически отговорности и своята арабска горделивост ".

Иранският водач съобщи, че " главният му съвет е да продължи тази битка и по-добре да се провеждат антиокупационните организации , да си сътрудничат и да се разширят зоните на Джихад в палестинските територии . Всички би трябвало да оказват помощ на палестинските бойци. С горделивост ще създадем всичко, което е по силите ни. "

Според Хаменей, " Иран осъзна, че единственият проблем на палестинските бойци е неналичието на оръжия . С божествените упътвания и помощ планирахме и салдото на силите се трансформира в Палестин. Днес Газа може да застане против експанзията на ционисткия зложелател и да го победи ".
 Словесна война в „ Туитър” сред Нетаняху и водача на Иран
Словесна война в „ Туитър ” сред Нетаняху и водача на Иран

Ликвидирането на ционисткия режим не значи очистване на евреите

В същото време иранският външен министър Мохамед Джавад Зариф съобщи в петък сутринта, че Израел е най-голямата опасност за интернационалния мир и сигурност . " Денят на Йерусалим е денят за възобновление на палестинските права и за унищожаване на окупацията и заселниците . Израел е най-големият извършител на правата на индивида и единственият собственик на нуклеарно оръжие в района ".

Той разяснява, че с " расистката " договорка на века " на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, Вашингтон се оказва обезсърчителен сътрудник на агресора.

" Палестина ще бъде свободна. Окончателното решение: Съпротива до референдум ", на този надпис от афиш се базира Зариф. На плаката е показан убития пълководец Касем Солеймани, само че е необятно наказан от интернационалната общественост , по-специално Германия, заради формулировката, напомняща " окончателното решение " на нацистите .

Зариф отговори на интернационалната реакция: " Отвратително е, че тези, чиято цивилизация откри " дефинитивно решение " в газови камери, нападат тези, които търсят действително решение посредством референдум . Защо Съединени американски щати и Западът се опасяват от демокрацията. "

 Мащабна хакерска атака срина стотици уеб сайтове в Израел
Мащабна хакерска атака срина стотици уеб сайтове в Израел

На засегнатите уеб сайтове е качено видео с израелски градове, които са бомбардирани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР