Върховният административен съд потвърди решението на Административен съд – Варна

...
Върховният административен съд потвърди решението на Административен съд – Варна
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 05.07.2022 г.


Върховният административен съд удостовери решението на Административен съд – Варна от януари тази година, с което е анулиран отхвърли на Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) за изследване и рандеман на природен газ на територията на област Добрич. Предмет на правосъдния спор е капиталово предложение от „ Русгеоком БГ “ ЕООД за „ Разработване и асимилиране на находище „ Спасово “ с повърхност 219 кв. км. в блок „ Добрич “, включващо четири сектора: „ Рогозина “, „ Чернооково “, „ Калина “ и „ Рогозина изток “ за изследване и рандеман на природен газ.

" 115 депутати би трябвало да са сигурни, дали ще бъдат открити още 6 е въпрос с нараснала компликация, ние вършим вероятното. Винаги, в случай че от " Продължаваме промяната " изискат от нас, бихме съдействали по този въпрос. Това сподели Владислав Панев от " Демократична България " в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков съобщи, че промяната в Антикорупционната комисия зависи напълно от дейностите на Народното събрание.

Идеята е не просто да се събере поддръжка за нов кабинет, а да променим това, което беше пропуснато през първите 6 месеца на сваленото от ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане” и „ Има подобен народ” държавно управление. Защото е реалност, че ни липсваше времева рамка с съответни написани законопроекти, с съответни периоди. Това съобщи в предаването " Лице в лице " по бТВ Явор Божанков от Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР