Върховна касационна прокуратура и Апелативната прокуратура в София взеха на

...
Върховна касационна прокуратура и Апелативната прокуратура в София взеха на
Коментари Харесай

Гешев взе под спецнадзор делото за пребития до смърт мъж от Петрич

Върховна касационна прокуратура и Апелативната прокуратура в София взеха на специфичен контрол досъдебното произвеждане за мъжа, пребит до гибел в Петрич.

Днес основният прокурор Иван Гешев се срещна със Страхил Кацарски, брат на умрелия. Той изрази страдание за случилото се и увери околните на жертвата, че прокуратурата ще докара следствието до край.

Припомняме, В търговски обект в Петрич зародил спор сред две компании. Убитият станал очевидец на протичащото се и се опитал да предотврати ескалацията на напрежението. Скандалът прераснал във физическа кавга, при което н а мъжа бил нанесен побой. Заради нанесените му удари потърпевшият изпадал в кома и няколко дни по-късно умрял.
 Мъж умря след нечовечен побой в Петрич
Мъж умря след нечовечен побой в Петрич

Нападателите са открити

Като обвинени са привлечени двама мъже на 27 и 24 години . По искане на прокуратурата те бях а

По-рано през днешния ден Гешев беседва с магистрати и чиновници на Териториално поделение - Петрич. Срещата е в границите на работните визити на основния прокурор в петте апелативни региона в страната и бяха разисквани целите на прокуратурата през актуалната година, уговорките по противопоставяне на стандартната престъпност, одобряване на върховенството на закона и отстояване на независимостта на прокуратурата като част от правосъдната власт.

Главният прокурор, че няма да спре да работи в полза на българските жители.
 Побойниците от Петрич са в ареста
Побойниците от Петрич са в ареста

Единият е на 27 година, а другият на 24 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР