Върховенство на корупцията и суверенна власт на мафията, това са

...
Върховенство на корупцията и суверенна власт на мафията, това са
Коментари Харесай

Христо Иванов: Има върховенство на корупцията и суверенна власт на мафията

" Върховенство на корупцията и суверенна власт на мафията, това са главните полезности, които сплотяват новата “ос” в европейската и националната ни политика.
Днес, тъкмо поради тази “кауза” Борисов ни тласка още по-далеч от ядрото на Европейски Съюз и по-навътре в евразийската му външна страна. В народен проект този курс споява ГЕРБ с така наречен патриоти и Корнелия Нинова. Макар и риторично “против”, Движение за права и свободи също са част от новата орбаноидна коалиция на корупционерите, тъй като са съществени практици на този вид политика и потребители на изгодите от нея ". Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.
" Не е консервативна тази ос. Корупционна е. Интернационал на кражбашите.
" Демократична България " е единствената политическа мощ, която остава да отстоява върховенството на правото и влизането на България в ядрото на Европейски Съюз като съществена национална задача. Не единствено на приказки, само че и като поредни политически дейности.
Това е действителният политически избор пред българските гласоподаватели и той ще дефинира бъдещето на стрната ни повече от всичко друго ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР