Върхът на наглостта се случи днес, когато Георги Георгиев-Гошо Тъпото

...
Върхът на наглостта се случи днес, когато Георги Георгиев-Гошо Тъпото
Коментари Харесай

Безумие! Вижте как Гошо Тъпото от БОЕЦ се гаври с български полицай!

Върхът на наглостта се случи през днешния ден, когато Георги Георгиев-Гошо Тъпото навря персоналната си карта в очите на български служител на реда пред постройката на ЦИК. Снимката на надарения фотограф Георги Палейков от "Булфото " е повече от красноречива! Представяте ли си при сходно безумство по какъв начин би реагирала полицията в Съединени американски щати, Русия, Германия, Франция, че даже Албания и Румъния?

При сходна гаменска постъпка виновникът неотложно би трябвало да бъде задържан и упрекнат най-малко в безчинство. Да не приказваме, че това е посягане против униформените органи на реда.

Преди дни различен от водачите на митинга Хаджигенов стреля с прашка по постройката на Министерския съвет. Отново безнаказан. А тази безотговорност дава криле на сходни видове. И всички видяха по какъв начин окрилени от бездействието на полицията протестиращите нападнаха майка с дребни деца до румънското посолство, а по-късно изпотрошиха автомобила й. Психологическите контузии сигурно ще преследват почтените малчугани дълго време, само че на босовете на митинга не им пука.

Достатъчно е да забележим с каква експанзия и завист приказва Хаджигенов - новото лице на морала по време на изявите си пред bTV, с цел да разберем защо става въпрос.

Неговият сподвижник Бабикян приказва по какъв начин не преговаряли с терористи!? Дава ли си сметка въобще за това разбиране, до момента в който протестиращите размахват ковчези и бесилки?

Двойният критерий е налице. Младежът, който принудително лиши телефона на журналистката Полина Паунова и го хвърли на земята, бе заслужено задържан и упрекнат. Съдът постанови за него "домашен арест ", което като мярка за неотклонение е равно по мощ на "задържане под стража ".

В същото време Тъпото се опита да нахлуе през вчерашния ден не къде да е, а в постройката на правосъдното министерство, където се пази държавния щемпел. Безнаказано! А през днешния ден си разрешава да навира персоналната си карта в лицето на еднообразен служител на реда!

Докога Министерство на вътрешните работи ще търпи издевателства над държавни институции, служители на реда и редови жители! Или може би чака да стане непоправимото, с цел да се намеси!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР