Въпросът за прогонването на негативната енергия от пространството ни е

...
Въпросът за прогонването на негативната енергия от пространството ни е
Коментари Харесай

Просвещението

Въпросът за прогонването на отрицателната сила от пространството ни е от значително значение за мнозина, които търсят естетика и благоденствие в своите домове или работни места.

Ние не сме нищо друго с изключение на резултат от сила и светлина, или както желаете да го наречете. Ние сме поредност от биохимични реакции и поредност от “обмени ” на сила с околната среда и хората към нас.

Хората живеем, като обменяме сила с околната среда и с хората към нас.

Но някои от нас се нуждаят и от “енергийни щитове “. Тези щитове имат за цел да защитят индивида с изключение на като материално, само че и като енергийно-духовно създание. Тъй като ние сме насъбрана сила, която непрекъснато въздейства и се въздейства от околната среда и от всичко към нас, е добре да знаем и да можем от време на време да избираме, кои въздействия желаеме да приемем и кои да дадем.

 Как да прогоните отрицателната сила от пространството си

Разбира се, би трябвало да кажа, че енергийната отбрана визира началният стадий,

тъй като от избран миг нататък индивидът доближава точка, в която към този момент не се нуждае от никаква отбрана, тъй като неговата

аура е толкоз солидна и постоянна, че може единствено да получава това, което той също желае, да даде това, което желае.

И на още по-високо равнище индивидът просто приема да стане баланс на всички въздействия, тъй като схваща, че посредством всяка част от информацията той научава и се развива повече и по този начин се отдава на околната среда, а по-късно на Земята, с цел да преобразува всичко – ниската вибрационна информация в светлина.

Но защото приказваме за доста високо равнище, дано останем на равнището на по-голямата част от нашата планета. Така че ние не сме нищо повече от “балсами ” от позитивна и негативна сила.

Обикновено получаваме това, което изложим.

Ние излъчваме позитивна сила или, в случай че желаете, ние привличаме позитивна сила. Но негативизмът е доста по-силен и въздейства по-бързо и по-лесно на всичко към нас. Прост образец, представете си, че всичко това наподобява по този начин, както художникът смесва цветовете на палитрата, малко черно е задоволително, с цел да трансформира бялото ни в сиво.

 Как да прогоните отрицателната сила от пространството си

Ето по какъв начин работи силата към нас.

Енергийното разчистване на едно пространство не постоянно е лесна задача, защото през множеството време е заредено с отрицателната сила, която ние самите носим в него. ” в дома си цялата отмалялост, бърборене и страдалчество, които изпитва всеки ден на работното си място и освен, не би трябвало да се чуди за какво атмосферата в дома му е тежка, нито за какво е непрекъснато в напрежение.

Чрез енергийно разчистване на пространството, в което човек живее, енергийният поток става по-хармоничен,

устойчивостта към неприятни мисли и неприятни събития се ускорява и индивидът, който живее в това пространство, последователно става по-силен, в следствие, на което самият той способства за хармоничният поток от сила в неговото пространство.

Пролетта е уместно време да се освободим от всичко, с което ни е натоварила „ тежката зима “.

Първата стъпка за енергийно разчистване на къщата е да… я почистите!

Колкото и тривиално да звучи това. Прахът, мръсотията и безпорядъкът не са съдружници в нашите старания. Би било добре да употребявате меки почистващи препарати, които са екологични. Добрата и задоволителна вентилация на къщата също е значим фактор.

 Как да прогоните отрицателната сила от пространството си

Дори в този момент през зимата прозорците и вратите на двора би трябвало да се отварят, с цел да освежите въздуха в къщата. Трябва да оставим слънцето да проникне в стаите и да не ги държим затворени и тъмни.

Освен дома си би трябвало да изпразним килерите, складовете и мазетата си. Всичко неприятно заредено би трябвало да се отървем. Килерите, цялостни с облекла и предмети, които не използваме, би трябвало да бъдат изпразнени, почистени и проведени.

Хранилищата нормално са пространствата, които действат като нашето подсъзнание. Ние крием нещата, съхраняваме ги и след това ги забравяме. Но те са там и ни “дърпат ” обратно. Трябва да се отървем от всичко това. Не бива да държим дълго затворени пространства и даже тъмни. Енергията би трябвало да циркулира свободно на всички места и да се обновява.

Енергийно пречистване

Сол. Тази “рецепта ”, която има своите корени в “кръщението “, се основава на морската сол, която не е била подложена на химическо избелване (едро или тънко, няма значение) за разчистване на същността на самите нас.

Някога кръщението е ставало във води, които са били актуализирани, свежи и „ нови ” води, т.е. живи всъщност, в морета и реки.

Солта е есенцията на морската вода. Когато не можете да измиете къщата си с морска вода, можете да я почистите доста елементарно със сол.

 Как да прогоните отрицателната сила от пространството си

В тези времена, когато си ходихте на село, бяхте очевидци на варосани тераси и улици, даже къщите. На дърветата в нивите и през днешния ден се употребява състав с вар и наследник камък за стерилизация и разчистване на корените на овощните дървета.

Така че даже освежаването на пространството всъщност работи като разчистване,

възобновяване и профилактика. Дори пространството може да се почисти посредством изгаряне на тамян, билки, подправки и етерични масла.

Използвайте елементарен тамян – поставете малко количество от сместа върху запалени въглища и “почистете ” вашите пространства. Можете също да употребявате светена вода за тези, които пазят светена вода от празнуването на Богоявление. Можете също по този начин да пречистите вашето пространство с освещаване или церемонии.

Сега силата в нашето пространство се възобновява просто посредством изгаряне на ароматни пръчици.

Много пъти всекидневието с неговите проблеми също ни зарежда с отрицателна сила. Пренасяме тази сила в нашето пространство и дружно с проблемите усещаме по какъв начин пространството ни задушава.

 Как да прогоните отрицателната сила от пространството си

За да почистим отрицателната сила,

е добре да се изкъпем, като напълним ваната с вода, в която сме поставили ароматни соли и добавили няколко капки етерично масло от салвия или цвете.

Има и други способи за разчистване на пространството благодарение на звуци, защото се твърди, че избрани честоти имат способността да създават трептения, които „ настройват “пространството.

Композиция от кристали също може да работи като възпиращо средство. Изберете три типа кристали, за предпочитане бял кварц, розов кварц и аметист – счита се, че тези три типа работят добре дружно.

Кристалите би трябвало да се слагат с лице на юг, всички дружно или поотделно. Освен белия кварц, който се смята за изключително значим кристал, черният турмалин и в по-малка степен черният ахат се смятат за най-подходящи кристали за енергийно разчистване на пространството.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News

ОЩЕ ПО ТЕМАТАPromoMall.bg