Въпросът за отслабването и по-конкретно отстраняването на излишните мазнини в

...
Въпросът за отслабването и по-конкретно отстраняването на излишните мазнини в
Коментари Харесай

Това са храните, които свалят мазнините от корема

Въпросът за отслабването и по-конкретно отстраняването на непотребните мазнини в региона на корема, тормози доста хора. Специалистите по хранене имат какви ли не препоръки за това, а следващата порция рекомендации идва от съветския лекаря и ефирен водещ Александър Мясников. Наскоро, в ефира на телевизионния канал " Русия 1 " той изясни по какъв начин да се отървете от мазнините, насъбрани в коремната област.

Според доктор Мясников такива мастни натрупвания могат да бъдат рискови и да доведат до рак, диабет и сърдечно-съдови болести: " Когато имате мазнини по корема, те в действителност са на всички места - бъбреци, черен дроб, вътрешности, сърце. Тази висцерална лой усилва смъртността. "

Лекарят предлага да се заобикалят сладкиши и всички храни, съдържащи добавена захар. Сред тях са лимонади, сокове, кетчупи, салами и други. " Консумацията на захар се е утроила в света ", сподели Мясников.

Освен това, с цел да се отървете от коремните мазнини, би трябвало да спрете да пушите и да пиете алкохол. Също по този начин е извънредно значимо да спортувате постоянно.

Той предложи и няколко храни, които спомагат свалянето на мазнините.

Ето кои са те:

1. Спанак
Този зарзават засища доста бързо и е богат на калций. Нискокалоричен е, което значи, че гори мазнините със скоростта на светлината и дава доста сила.

2. Бадеми
Те спомагат за укрепването на мускулната маса, а по-здравите мускули значи и по-стегнато коремче.

3. Чесън
Знаехте ли, че чесънът ускорява метаболизма и обмяната на веществата в организма? Той спомага за изгарянето на мазнините и детоксикира тялото ни.

4. Ябълки
Нали знаете, че една ябълка дневно държи доктора надалеч от вас? Кората на ябълката съдържа доста фибри, които топят мазнините и вършат стомах по-плосък.

5. Яйца
Те са страховит източник на протеини, а и съдържат витамин В12, който спомага на тялото ни да разгражда мазнините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР