Въпрос беше само на време яйцето, което стана най-харесваният пост

...
Въпрос беше само на време яйцето, което стана най-харесваният пост
Коментари Харесай

Hulu пръсна милиони с реклама на яйцето-рекордьор от Instagram по време на Super Bowl

Въпрос беше единствено на време яйцето, което стана най-харесваният пост в Instagram, да стане част от нечия реклама. Първа от огромните компании се усети стрийминг платформата Hulu, която употребява яйцето за ексцентрична реклама в края на най-гледаното телевизионно събитие в Съединените щати – финала по американски футбол.
Hulu закупи 30-секунден рекламен блок незабавно след края на мача, който коства десетки милиони долари. Самото яйце има над 9.8 милиона почитатели, тъй че всеки негов спонсор сигурно ще получи доста очи.

Hulu неотдавна понижи месечната си такса от 8 на 6 $ и то в миг, когато Netflix подвигна своята, тъй че това е едно обръщение, което компанията желае ясно да показа на потребителите.

Всъщност, първият, който искаше да се възползва от непредвидената известност на яйцето в Instagram, бе PR компанията Jerry Media . Тя възнамеряваше да „скрие“ в него апел за импийчмънта на президента Доналд Тръмп. Безвкусната смешка обаче не откри съидейници и огранизацията Need to Impeach, на която бе препоръчана концепцията, я отхвърли.

И тогава на напред във времето излезе Hulu.



В последна сметка, рекламата се оказа вик за обществен разговор по проблемите на психическото здраве в Америка дружно с огранизацията Mental Health America.

„Един на всеки пет американци живее с някакъв душевен проблем“, споделят от Mental Health America и благодарят, че яйцето е насочило вниманието на обществото върху това.

Ако едно виртуално яйце получава толкоз внимание в обещано общество, може би то – обществото, не яйцето – в действителност има проблем и би трябвало да приказва за него, нали?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР