Въпреки забраната за големи изпращания и сбогувания на абитуриенти, заради

...
Въпреки забраната за големи изпращания и сбогувания на абитуриенти, заради
Коментари Харесай

Абитуриентите спазиха всички мерки за безопасност

Въпреки възбраната за огромни изпращания и сбогувания на зрелостници , поради скупчването на доста хора на едно място и заплахата от разпространяване на ковид, " зрелостниците " съумяха да се развихрят в шумно и не до такава степен издържано тържество. Полицията в началото ги изгони от площада пред храма " Александър Невски " , празнуващите взеха решение да се реалокират и колоната се насочи към Националния исторически музей в " Бояна ".

Пред БГНЕС чиновник на реда е обяснил, че повода да ги приканват да се разотидат от центъра на София е провеждащият се митинг пред Министерския съвет .
 Снимка 480671
Източник:

А пред НИМ към този момент се развихри същински ваучър - форсиране на мотори на мотори и коли, дрифт, цветни димки и конфети, и музика и танци.
 Снимка 480670
Източник:

Припомняме, че след писмо, цялостно с уверения за осъзнато държание, две ученички от 12-ти клас стигнаха даже и до премиера Борисов , с цел да беседват с него да им разреши да създадат изпращане. Министрите Кирил Ананиев и Красимир Вълчев оповестиха, че изпращания ще се вършат по и единствено в двора на учебното заведение при съблюдаване на епидемиологичните ограничения.

Само преди няколко дни министър Ананиев убеждаваше и за това, че зрелостниците не са в моловете, а залягат над учебниците, защото им предстоят изпити . Във видеото, снимано на БГНЕС може да видите по какъв начин се случва изпращането.
 Снимка 480676
Източник:
 Нека си броят до 12!
Нека си броят до 12!

Това е единствено епизод от сагата " Въвеждаме-отменяме ограничения в изключително състояние " в изискванията на COVID-19. Щабът заседава, разисква ограничавания, министърът на опазването на здравето написа заповеди за каквото му кажат, най-после се явява изключително Борисов и прецаква всичко, в това число и това, което самичък е разпоредил
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР