Въпреки всички проучвания, които показват, че зимата е много по-сексуална,

...
Въпреки всички проучвания, които показват, че зимата е много по-сексуална,
Коментари Харесай

Вижте 5 потвърдени истини за красивите жени

Въпреки всички изследвания, които демонстрират, че зимата е доста по-сексуална, ние продължаваме да имаме вяра в горещите летни дни и есенцията им на сластни пороци. Благодарение на тях имате сериозна опция да се превръщате в модерния Казанова на плажа, да бъдете занимателния човек в офиса и даже да бъдете усмихнатия и малко по-красив човек в рейса. Благодарение на всички положителни хора, които преследват материалистките, за нас остават естествените нежни създания, които концентрират погледа си в един по-голям пакет, който не е портфейла ти. В скромния си опит от безусловно никакви дами, можем умерено да споделим някои забавни наблюдения към всички безпощадно красиви дами, които могат да накарат даже и Джони Деп да стартира да пее, до момента в който се бръсне. Не сме егоисти и ще споделим някои доста значими истини за изкусителките, които нямат благосклонност към мъжкото сърце в тези жестоки и горещи времена:

1. Красивите дами са извънредно самотни
Не приказваме за тези, които непрекъснато прокламират, че не сте от класата им. Практически е доста мъчно да бъдете в една категория със същества, които разполагат с няколко метра в крайници, забележителна гръдна обиколка, която се концентрира върху съответен център и очи, които могат да накарат вегетарианец да убие малко зайче и да направи вкусна яхния. Красивите дами най-често са подминавани, тъй като някой е решил, че не сте в тяхната „ категория “. Остават самотни, тъй като всеки подозира, че са част от лъскавата сбирка на някого и точно това е повода да ги виждате в безвредната компания на други дами. Другата причина, с цел да бъдат самотни, е фактът, че мнозина се пробват да блеснат с качества, които не имат, а и дано бъдем откровени – те са ставали жертва на всички типове кретеноидски опити за свалка. Всичко стартира от малоумното просвирване по улицата до „ Здрастиии, по какъв начин си? “. Иска ни се да кажем, че се майтапим, само че има прекалено много хубавици, които прекарват вечерта в записване на най-жалките вероятни опити за свалка.
Саша е една от най-умните актриси! Просто подсещаме!

2. Нямат нищо общо със златотърсачката
Една порочна процедура измежду мъжкото общество демонстрира, че нито един амиго не може да бъде склонен с концепцията, че красивата госпожица зад огромното и мощно возило не е употребила половите си умения за изплащането й. Противно на всяка статистика, както и на обстоятелството, че всяка жълта медия се състезава да пуска колите на „ моделките “, има някои дами с задоволително добити умения и опция да си разрешат малко по-луксозен живот. Първото доказателство се крие във обстоятелството, че няма толкоз доста богаташи, които да купуват коли, а второто е ориентирано към детството на всяка млада госпожица. Доброто образование и късната поява на гърдите, са в основата на положителното обучение и множеството благоприятни условия за положителни приходи. Имате големи шансове да говорите със седмото знамение на света – огромни цици и разсъдък!

3. Превръщате се в плячка
Всеки път, когато забележите човек, който на практика не се приближава и малко до красивата русалка, знайте, че тази персона е изиграла картите си като международен първенец по покер. Той е блъфирал, употребявал е сексапил, намигнал е няколко пъти, приказвал е мръсотии, когато би трябвало и даже е мамил, с цел да реализира това. Авантюристите с сходни достижения се трансформират в паметник на мъжката вяра, както и в причина за женска завист. Защо? Очевидно имате нужните умения за подчинение на изключително високите венерически хълмове (високи си, няма какво да се лъжем), затова има и други антилопи, които желаят да пият вода от извора. Красивите дами не се тормозят от всяка женска конкуренция, а единствено от тази, с която Хю Хефнър си е построил цяла империя. Вие сте плячка, тъй като красивите дами са самотни, а вие разполагате с щемпел за 100% качество – визията въобще не е от голяма важност.

4. Сексът
С голямо огорчение оповестяваме, че може да останете разочаровани от всичко, което може да се случи под завивките. Причината? Красивите същества постоянно могат да се окажат пасивни, откакто са способни да изберат всеки мъжки за приятни мигове в размножителния интервал. Следователно не очаквайте да разполага с задоволително познания за особеностите на мъжкия оргазъм. Също по този начин имат сериозна доза нарцисизъм и избират да получат заветното „ О,да! “ за себе си. Златната среда сред умения и визия остава някъде по-средата, където любознанието и изненадите по кабелната телевизия след 12 часа вечерта, са властвали най-вече. Не споделяме, че ще сте разочаровани, само че рядко ще намерите дива фенка на Brazzers с развъртян gag-рефлекс!

5. Магията на киното
Докато стоите и си представяте принцесата от порно версията на „ Game of Thrones “, ние ще помогнем с връщането към действителността. Женската хубост постоянно идва със период на валидност. Нека бъдем откровени с вас и да признаем, че само и единствено мъжът е килърът на женската хубост. Защо? Докато една жена е свободна, тя прави всичко допустимо, с цел да остане във Висшата лига. Разкрасява се по този начин, че постоянно да получи оптимално доста предложения за трансферния сезон и да е мечтана от всеки. Какво става с нея, когато мине сватбата? Правилно, стартира да работи върху фитнес тялото за сумо, внезапно не е толкоз магическа, все по-рядко взема решение да ви изненада, в случай че не броим обстоятелството, че споделяте една тоалетна и даже не сте подозирали за есенциите, които едно приятно творение може да освободи. Една жена е красива, до момента в който е свободна и ловува със своите прашки, а статистиката демонстрира, че след тях се разкриват и по-страшните секрети!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР