Въпреки усилията на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт

...
Въпреки усилията на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт
Коментари Харесай

Кейт и Уилям пазят огромна тайна от малкия Джордж, за да го предпазят

Въпреки напъните на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън да дадат на децата си изцяло обикновено детство, те в никакъв случай няма да съумеят. Принц Джордж е единствено на четири години, принцеса Шарлот - на три, а принц Луи - на няколко месеца. И макар дребната си възраст те към този момент са едни от най-фотографираните деца в света.

Но Кейт и Уилям са решени да разрешат на децата си да се радват на ранните си години, надалеч от натиска на интензивния и под напрежение живот, който имат пред себе си. За да създадат това, любящите родители не желаят да разкрият на Джордж тъкмо какво ще бъде бъдещето му, написа в. " Мирър ".

Да, един ден той ще бъде крал. Кеймбридж обаче заобикаля да му изясни неговата роля и се пробва да го резервира в загадка от него допустимо най-дълго.

Принц Уилям е казвал няколко пъти какъв брой обикновено семейство са зад затворените порти.

Говорейки в предходно изявление, Уилям сподели: " Ще има време и място, когато Джордж ще разбере по какъв начин се вписва в света. Ние сме доста естествени ".

Доказателство за какво родителите на Джордж са взели това решение може би е книгата на Катрин Майер " Чарлз: Сърцето на краля ". Там тя изяснява по какъв начин принц Уилям се борел с тежестта на бъдещето си, когато растял.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР