Въпреки участието му във видеоклипа, Атанас Рибарски се наслаждава на

...
Въпреки участието му във видеоклипа, Атанас Рибарски се наслаждава на
Коментари Харесай

Новият треньор на ЦСКА 1948 в афера с Преслава? (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Въпреки присъединяване му във видеоклипа, Атанас Рибарски се любува на сполучлива футболна кариера и набира известност като треньор на ЦСКА 1948, откакто съумя да реализира тъждество против " Лудогорец " и ги смъкна от върха в класирането.

 

" Ще го кажа доста постепенно, да се маха, ще пострада.

Просто няма да позволи, да те очаквам зад нея.

Вярвай ще я наругая, само че по женски, както зная.

После всички дано кажат, лудата пристигна ", пее в парчето Преслава и евентуално Рибарски е лирическият нечестивец, който е ядосал фолкпевицата.

 

Според мълвата Атанас Рибарски и Преслава са били в сантиментална връзка, след излизането на клипа на песента " Лудата пристигна ". Въпреки че нито една от страните не е удостоверила публично връзките сред тях, се приказва, че двамата са имали връзка. Дали това е истина, могат да кажат единствено те двамата.

 

Припомняме, че през 2009 година Атанас Рибарски бе забъркан в противен футболен случай. В мача сред " Спартак " (Варна) и " Несебър " от Източната " Б " група, Рибарски се сблъска с капитана на " Спартак " – Иван Найденов, като резултатът бе съществено пострадване на бъбрека на Найденов. В болничното заведение стана ясно, че органът на Найденов би трябвало да бъде отхвърлен.

От " Спартак " тогава упорстваха на Рибарски да му бъде неразрешено да играе футбол.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР