Въпреки целия хаос и неуредици, новата тол система за таксуване

...
Въпреки целия хаос и неуредици, новата тол система за таксуване
Коментари Харесай

Тол системата тръгва на 1 март с безплатни за превозвачите бордово устройство и услуги

Въпреки целия безпорядък и неуредици, новата тол система за таксуване на камиони и рейсове потегля на 1 март с нови отстъпки за превозвачите - безвъзмездни бордови устройства и GPS тракери. Повече обаче няма да има. Това стана ясно от изявленията на премиера Бойко Борисов и районния министър Петя Аврамова пред депутатите в петък.

Те бяха изслушани по искане на Българска социалистическа партия, чийто водач Корнелия Нинова се обърна към Борисов с думите: " Г-н министър председател, не можете да проведете нито една съвременна промяна като хората " .

Министър-председателят отвърна: " В България се вкарват мъчно нещата. Аз не си припомням нито една промяна на Българска социалистическа партия за 100 години ръководство. Ако е било елементарно, вие да сте въвели тол системата. "

Три метода на заплащане и гратисен интервал до 27 март

Има цялостна подготвеност тол системата да започва на 1 март, увери министър Аврамова. Обхватът е 3115 км автомагистрали и първокласни пътища на цени от 1 ст./км до 20 ст./км според от типа, товароносимостта и екологичността на автомобила и класа на пътя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР