Въпреки трудното начало на сезона за Манчестър Юнайтед, капитанът на

...
Въпреки трудното начало на сезона за Манчестър Юнайтед, капитанът на
Коментари Харесай

Ашли Йънг: Когато Солскяер дойде, сякаш Фъргюсън се върна

Въпреки сложното начало на сезона за Манчестър Юнайтед, капитанът на отбора Ашли Йънг счита, че наставникът Оле Гунар Солскяер има същото въздействие върху играчите като това на клубната легенда сър Алекс Фъргюсън в предишното.

“Когато Солскяер пое тима, като че ли Фъргюсън още веднъж прекрачи прага. Същите присъщи черти, същия нрав на победител, същите предпочитание и жадност. Той е бил тук като състезател и знае какво съставлява тимът. Точно това искаше клубът и от време на време на тренировките може да видиш по какъв начин той желае да си обуе бутонките и да се причисли към нас. Фантастично е.
'It was like the boss had walked back through the door'

Ashley Young claims Ole Gunnar Solskjaer has revived the spirit of Sir Alex Ferguson at Man Unitedhttps://t.co/caYYBmXWVz
— MailOnline Sport (@MailSport) 6 ноември 2019 година Очевидно е, че ни е мъчно. В някои мачове водим с 1:0, а по-късно приключваме наедно и се усещаме като че ли сме изгубили. Но има индикации, че нещата се усъвършенстват и го показахме през последните няколко седмици. Просто би трябвало да водим в резултата. Тогава изглеждаме като доста по-добър тим. Когато вкарваме ранен гол, изключително в случай че и на следващия ден по този начин стане, можем да бележим още доста. Това би дало по-голяма убеденост на всички ни и бихме влезнали в серия. Всеки има право на мнение, само че знам какво виждам всеки ден, до момента в който работя старателно на тренировчното игрище. Знам, че е допустимо да излезем и да реализираме положителни резултати. Досега не ни се получи толкоз добре, колкото ни се искаше. Имахме мини серия от победи, само че загубата от Борнемут няма да ни демотивира. Утре ни следва огромен мач - би трябвало да се класираме напред. След това ни чакат дуели, за които считаме, че можем да спечелим”, съобщи Йънг на конференцията преди мача с Партизан от Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР