Въпреки сухата и топла зима, в Родопския ни курорт Пампорово-Мечи

...
Въпреки сухата и топла зима, в Родопския ни курорт Пампорово-Мечи
Коментари Харесай

Чудесни условия за ски в Пампорово-Мечи чал, въпреки че зимата е суха

Въпреки сухата и топла зима, в Родопския ни курорт Пампорово-Мечи чал изискванията за ски и сноуборд са чудесни. Към момента в комплекса работят 11 писти, които се обработват всекидневно и са в доста добра форма.

Времето през последните дни е слънчево и прелестно, а вечер температурите падат задоволително за производството на неестествен сняг. Именно с помощта на оръдията за неестествен сняг, които покриват към 70% от ски зоната, и ежедневните старания, които се поставят за поддръжката на пистите, карането на ски сега е допустимо.

Курорта Пампорово е прочут с отличните си условия за образование в белите спортове, тъй като предлага многообразие от добре готови писти както за начинаещите скиори и сноубордисти, по този начин и за напредналите. Поради тази причина е желана ски дестинация от мнозина за поредна година.

Всички посетители на Пампорово, които са си закупили въжен превоз карта, могат да се възползват и от 15% отстъпка при посещаване в новия съвременен спа и уелнес център Body & Soul SPA Lounge, който отвори порти преди по-малко от месец и бързо се трансформира в обичано място на гостите на курорта.

Тази събота, 25 януари, ще бъде първият концерт от културната стратегия на Пампорово, а точно осъществяването на известния дует " Димитър и Христо ". Двамата станаха известни около присъединяване си в един от телевизионните музикални формати, а дуото бързо се развива и към този момент има свои авторски части, както и страхотни аранжименти на известни песни на български и задгранични актьори.

" Културен Афиш Зима 2020 " в Пампорово се осъществя за първи път в курорта и всяка събота показва на сцената на най-голямата зала " Родопи " в Pamporovo Convention Center водещи спектакли, театрални и музикални събития. В залата ще гостуват Камен Донев и неговата лекция " За националното творчество ", Тони Димитрова, група Акага, театралните постановки " Мъжът на жена ми ", " Тя, той и още двама трима " и други.

Събитията се организират в новооткрития Pamporovo Convention Center в хотел Перелик с начален час от 20:45. Билетите към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени авансово от Туристически център Пампорово, на рецепциите на хотели Перелик и Орловец, както и на място в залата преди събитията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР