Въпреки спирането на производството в Калининград, където работниците в завода

...
Въпреки спирането на производството в Калининград, където работниците в завода
Коментари Харесай

BMW и Lamborghini решиха да не напускат руския пазар

Въпреки прекъсването на производството в Калининград, където служащите в завода на BMW сега са в насилствен отпуск, немският авто производител няма да напусне Русия. Освен това, за разлика от Renault и GM, съветското посланичество на BMW освен не затваря офиса си, само че и се реалокира в нов, по-модерен бизнес център!

Както написа 5Koleso, цитирайки изпълнителния шеф на BMW Group Русия Ирина Шрамко - съветския представител на баварската марка, „ радваме се, че макар сложната обстановка на пазара успяхме да приключим план, стартиран преди година, с цел да създадем ново пространство, с което да продължим нашия съветски бизнес. Днес е по-важно от всеки път да работим дружно, намирайки гъвкави решения, а нашата нова московска къща е идеална за това “, споделя Ирина Шрамко, основен изпълнителен шеф на BMW Group RUSSIA.

В допълнение към BMW, италианската компания Lamborghini (собственост на немския Volkswagen) също разгласи желанието си да възобнови работата си в Русия. В момента се взема решение въпросът по какъв начин да се внасят коли от Италия, които не разрешиха вноса на първокласни продукти над 50 000 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР