Въпреки смутните времена покрай пандемията с коронавирус 2021 година ще

...
Въпреки смутните времена покрай пандемията с коронавирус 2021 година ще
Коментари Харесай

Звезден бейби бум през 2021: Деян Донков и Хазарта – бащи за трети път, Мис България ражда за сефте…

Въпреки смутните времена около пандемията с ковид 2021 година ще донесе огромен брой звездни бебета.

Ицо Хазарта
показа, че чака бебе още през предишното лято.  Той пусна фрагменти, на които половинката му Жени Димова, сподели закръглено коремче. Бащата на две дъщери добави поста с описанието: " Три за благополучие ".

Успешната за Криско 2020 година приключва с още една добра вест споделена от рапъра точно на Бъдни вечер.  Габровец зарадва своите почитатели, със фотография на половинката си Цветелина, която театралничи с черна прилепнала рокля очертаваща към този момент наедрялото й коремче. Това ще бъде второто дете на двойката, която се снабди с щерка на име Амая в края на септември 2019 година.

За първи път ще стане майка Мис България Ваня Пенева . Носителката на купата чака първата си рожба от дългогодишната си половинка - някогашният народен представител от реформаторския блок, Антони Тренчев. В Инстаграм профила си хубавицата показа поредност от черни черно-бели снимки на които театралничи гола.

Дъщерята на известната фолк певица Глория Симона Загорова също е бременна от своя другар Дани Милушев. Щастливата вест оповестиха на Бъдни вечер обществените мрежи. На фотография Симона Загорова театралничи с наедрелия стомах. От обявата стана ясно, че изпълнителката е бременна в осмия месец.

Първия ден от новата 2021-ва година, един от най-популярните български блогъри Кристиан Чарли Танев показа с клип и пост в обществените мрежи, че ще става баща на момченце, брачната половинка му е бременна в осмия месец.

В началото на декември водещата Ева Веселинова също оповести че е бременна. В утробата си тя носи близнаци и това стана ясно от обява в обществените мрежи.

Актрисата Радина Кърджилова, ще подари своята половинка Деян Донков с момче напълно скоро. Любимата на мнозина театрална двойка към този момент има един наследник Христо на четири години и с  нетърпение чака да стане батко. Донков има още един наследник от предходната си връзка с колежката му Анастасия Ингилизова.

Загадка се оформя към сина на Стефан Данаилов - Владимир и неговата половинка Виктория. Съмненията се породиха около третата годишнина от сватбата на влюбената двойка. Те взеха решение да отпразнуват мотивът  с втора женитба в същия храм и по-наблюдателни видяха, че Виктория е една концепция по-едра в региона на корема, писа Телеграф.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР