Въпреки сложната ситуация и невъзможността да представи творенията си пред

...
Въпреки сложната ситуация и невъзможността да представи творенията си пред
Коментари Харесай

Модният гаф на Дейвид Бекъм

Въпреки комплицираната обстановка и невъзможността да показа творенията си пред аудитория, Виктория Бекъм не се е отказала да прави мода . Тази седмица тя показа своята новата сбирка по време на Седмицата на модата в Лондон, а в ролята на вярна нейна агитка влязоха брачният партньор й Дейвид и децата й.

По традиция, фамилията на дизайнерката постоянно е на първия ред на нейните ревюта. По-различното тази година бе, че тя бяха единствените й посетители . Но и най-важните.

Госпожа Бекъм разгласява две фотоси с Дейвид, Ромео, Круз и Харпър, от която за следващ път се убеждаваме какъв брой са пораснали двете й момчета. Третото, Бруклин, е дружно с годеницата си Никола Пелц в Ню Йорк.

на Сеп 21, 2020 в 8:26 PDT

Това, което незабавно ни направи усещане на фрагментите, са не черните маски, а белите чорапи на Дейвид . Известен със своите жанр и класа, Бекъм очевидно се усеща тъкмо като вкъщи си зад кулисите на стилното шоу, по тази причина и е решил, че джапанките са изцяло подобаващи за случая.

Комбинацията сред чехли и бели чорапи постоянно ни е изглеждала много неприемлива, само че когато забележим, че Дейвид Бекъм не счита по този начин, някак и ние започваме да изпитваме съмнения в позицията си. Или, както се майтапят в обществените мрежи - той е единственият, който може да наподобява добре с нея.
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и заразили ли са се с ковид
Дейвид и Виктория Бекъм в загадка борба с ковид

Какво остана прикрито

Очевидно последните месеци на самоизолация в фамилното имение в Котсуолд са се отразили на ежедневния стайлинг на някогашния футболист . Или просто когато няма десетки камери и фотоапарати, той не счита за належащо да вади изисканите костюми от дрешника, а избира това, с което се усеща комфортно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР