Въпреки разпространението на COVID-19 лятото наближава и е време не ...

Въпреки разпространението на COVID-19 лятото наближава и е време не

Пътувай сигурно с новата рубрика на Tialoto.bg и Posoka.com

Въпреки разпространяването на COVID-19 лятото наближава и е време освен да си мечтаем за идната ни лятна отмора, само че и да стартираме да я планираме и организираме. Заради пандемията тази година сме сложени пред доста провокации, по тази причина в помощ на потребителите на лайфстайл уеб страницата Tialoto.bg и водещата туристическа организация Posoka.com дават началото на специфична графа „ Пътувай “, с която да оказват помощ на всеки да възнамерява безвредна и сигурна отмора.

Какво да сложим в куфара си, когато тръгваме на път в изискванията на ковид, по какъв начин самолетните компании се грижат за здравето и сигурността на пасажерите си по време на полет и кои летни курорти са най-подходящи за морската ни отмора в изискванията на ковид – тези и още тематики ще откриете в „ Пътувай “.

Всички дами, които към момента не са избрали къде да прекарат летния си отпуск, ще открият на Tialoto.bg специфични оферти на забавни, ексцентрични и екзотични дестинации и места за настаняване, подбрани особено от туристическите специалисти на Posoka.com. И защото Tialoto.bg е непокътнато място за модерната млада дама, за която луксът е нужда, в рубриката особено място имат и почивки от по-висок клас както от страната, по този начин и от света. На фона на усложнената конюнктура за пътешестване поради ковид, „ Пътувай “ ще сложи специфичен фокус върху българските курорти и всички магични местенца в страната ни, където можем да избягаме от градската блъсканица – от морето, през планината, до всички дребни обитаеми места, които пленяват с достоверността и духа си.

Паралелно с това в специфичната графа ще откриете и специфични изявленията с някои от обичаните ни звезди и известни персони, които ще опишат кои са техните обичани дестинации, без какво в куфара си не потеглят на път, както и по какъв начин самите те ще възнамеряват почивката си в изискванията на ковид.

Източник: az-jenata.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg